• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    You live inside a meme ;-) (z dob, než se zbláznil...)
    Jezismarja diky za debunking, kuci... vubec mi nedoslo, ze je to fake! Fakt si myslim, ze je elon Genius a otevreli jste mi oci :D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    AVATAR: prosimtě smaž se... POP Shady Music Facts ...
    SATAI
    SATAI --- ---

No proof Musk solved 'unsolvable' math problem at Harvard | Snopes.com
    https://www.snopes.com/fact-check/math-harvard-musk/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAERO: Eh? Waymo ma elektricky jaguary ipace kterejch ma nejvic a ty taky na tom videu horej a mas to i v popisku toho videa.

Scaling our fleet through U.S. manufacturing
    https://waymo.com/blog/2025/05/scaling-our-fleet-through-us-manufacturing
    KAERO
    KAERO --- ---
    XCHAOS: KOUDY: dprcic panove kdyby vy dva jste vic googlili, tak je tady 50 % mene gaychatu. Waymo ma auta 4 znacek vsech moznych pohonu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: jsou to elekricky ipacy od jagu ne?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: Ale waymo nejsou elektromobily, ne? To je divný, že hořej, když to nejsou elektromobily :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jinak v LA zapalili illegal alieni flotilu autonomnich waymo taxiku a to tenhle tyden nikdo z vedeni googlu zatim nehajloval. Concerning. Teslicky jsou pry zatim v bezpeci, protoze elonek kritizuje trumpa.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    FEDAJKIN: Je to tak. Elon fotra uz tak 30 let nesnasi a nemluvi s nim, zatimco jeho fotrik na nem furt zkousi parazitovat..klasika.

Jinak overte to nekdo.

FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    CRAZY_IVAN: Wow. Každopádně vzhledem ke vztahu jaký má Elon s otcem to hodnotím spíše pozitivně co se týče další Elonovi pomoci Ukrajině.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Elon Musk's father called Moscow "the capital of the world"…
    "This is my first time in Russia and I am amazed. I don't understand why I haven't been here before. The way Russia is presented in the West is far from reality. Russia is wonderful," he said.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DZODZO: pionýre, ty hlavně vůbec nechápeš co ti chalani píšou, seš jak Rychlonožka kterýho někdo vyklopil v CERNU ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    IKARI: nemyslim si opak :)..myslim si ze oba stoji zahovno. Jen kazdy jinym zpusobem.
    IKARI
    IKARI --- ---
    KOUDY: ja ale tvrdim specificky Trump by byl horsim americkym prezidentem do tyhle situace, nez Biden :D ja jsem ti nikde nerozporoval kritiku Bidena, sam ji mam dost, ale porad lepsi nez nekdo, kdo kvuli svymu egu situaci aktivne sabotuje - co jsem myslim zevrubne vyargumentoval - pokud si myslis opak, pak jiste nesouhlasis s necim, co jsem tam vypsal, a zajima me s cim :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale klidne mi sem hod nejaky moje prispevky ze kterejch jsi nabyl dojmu ze nevim jak to chronologicky bylo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    IKARI: Vsichni to vedi. Rusaci nas tu 30 let okupovali kdyztak..kdybys na to zapomnel. Jen jsem ti daval nejaky fakta jak ta valka zacala a co slo pripadne udelat lepe. Jak se k tomu na zacatku stavelo nemecko, jak amici apod. Muzu to sem pripadne hodit i velkej investigativni clanek od WSJ o tom jak byl Biden diky svy senilite uplne mimo, casto nevedel co je za den a vladl za nej buhvikdo + to vypada ze si myslis, ze kdyz nekdo hejti bidena, tak si automaticky mysli, ze trump je lepsi prezident..tak te opet jen opravuju, ze tak to neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam