• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    JIMIQ: v tom puvodnim Big Beautiful Billu nebyly subsidies na americky EV, coz je mozna hlavni duvod proc se Elon zacal bourit. Osobne bych tipoval ze se uz dohodli a tohle muze byt ten vysledek, nebo se ty subsidies zazracne objevi v nejakem pozmenovacim navrhu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    *popcorn.gif*
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Ja nepotrebuju pomoct. Jen mam nazor ze Elon udelal chybu, uznal ji a omluvil se. To je cely. Ty muzes mit nazor ze Trump mu treba unesl deti a donutil ho se omluvit, nebo ze mu Trump slibil velky dotace na teslu a donutil ho se omluvit. Mistni nacek Adamira si zase mysli, ze za to muze kamala a hillary a jejich maily a bitcoin jirikovsky etc..Whatever..:)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Pak ti neni pomoci.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PEJR: jj
    PEJR
    PEJR --- ---
    KOUDY: Svy auta v americe montuje, vetsinu dilu vyrabi ruzne po svete
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    kluci nechte toho, přece nebudete rozbíjet klub authentické kolotočářské bitcoin pravice kvůli nějaký blbý hádce!!!

cmon, hillary a emaily, cmon, chlapi v šatech... cmooon!!!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Ano, protoze ty ocividne vubec netusis ze za koule ho drzeli demokrati o dost vic a prodejum tesly to nijak nevadilo, jen si ukrojila ta firma trochu z marze, takze to ze by mohl Trump Elona chytnout za koule nejakym zrusenim dotaci na elektromobily (coz Elon stejne rekl ze je mu u prdele a poskodi to spis treba rivian)..je fakt naivni dojmologie. Elon je nejbohatsi clovek na svete, svy auta vyrabi v usa coz Donald chce aby delaly i ostatni automobilky, takze to, ze by mu to podnikani nejak omezil je nonsense.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    raconaliní... :D ježiši kriste
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: A fakt ti prijde jednodussi vysvetleni, ze se autisticky egomaniak chytne za nos, nez ze ho nekdo chytne za koule?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Jsem velmi, ale nepodleham biasu a dojmologiim a casto je jednoduchy vysvetleni to spravny.
    PEJR: Kdyz mas hlad, tak se dostanes do skladu i bez klicu, ale klidne sem hod clanek o tom jak Elon zabil miliony africanu. Rad si ho prectu.
    PEJR
    PEJR --- ---
    KOUDY: No, ve skladech po celym svete se zkazilo spousta jidla, protoze vyhazeli lidi co meli od skladu klice. Ale chapu, ty lidi by bez amiku umreli uz davno, takze to se nepocita..
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Udelal jsem chybu, myslel jsem, ze jsi racionalni. Omlouvam se za to.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PEJR: To jsem netusil ze byli v africe a strileli tam do lidi. Vedel jsem jen o ruskejch Wagnerovcich. Jinak jo. Kdyz udelas chybu tak mi staci, kdyz si to uvedomis, uznas a omluvis se.
    PEJR
    PEJR --- ---
    KOUDY: Musk a DOGE podle vseho zabili vic africanu nez Putin ukrajincu. Takze by ti stacilo aby rek "sorry chlapi, ja to tak nemyslel, prehnal jsem to" a jedeme dal?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Neměli bychom už přejít do fáze kdy si řekneme že tahle výměna mezi Elmem a Predátorem byla absolutně geniální tah na 12D šachovnici, woke levicový marx trans kamala gay maoisti tomu nerozumí a hilary a její emaily?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PEJR: Treba..nebo ze ten zakon, kterej Donnie prosadil a Elon ho nema rad kvuli tomu ze bude vetsi deficit je jedna vec, ale na prezidenta se verejne uplne neutoci kdyz s nim spolupracujes, ale jak spravne rekl Naval, tak bylo hezky videt ze to elon s tim setrenim mysli vazne a jen mu do toho proste republikani hazej vidle, protoze setreni je u volicu nepopularni..Tak ho to emocne dost rozhodilo a choval se tak jak se choval.
    PEJR
    PEJR --- ---
    KOUDY: Jako ze si uvedomil, ze spinavy pradlo se na verejnosti nepere?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: a nebo si proste uvedomil ze to prehnal a narozdil od mnoha nyxaku u nej doslo k nejaky sebereflexi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam