• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PER2
    PER2 --- ---
    TOXICMAN: je uplne jedno jak dlouho to jezdi hele (maji miliony kilometru s FSD z provozu bez nehod, jak se tim elmo rad chlubi), podle elona je jeho konkurence na druhym miste tak daleko, ze na to abys ji videl, budes potrebovat teleskop...
    (Tesla FSD is so far ahead of its competition that he can't see second place with a telescope.)

no, vysledky nejsou teda tak presvedcive....

from coast to coast kazdym rokem, rok za rokem a dalsim rokem a dalsim rokem .... jen uz mam pokrk tech elonovych nekonecnych lzi... jinak samozrejme je to urcite pokrok a klobouk dolu inzenyrum, ale nic to nemeni na tom, ze je to vicemene betatestovani v provozu s clovekem, co to musi hlidat, aby to nekde nenabouralo.... do provozu testu jsou pusteni jen vybrani teslafanboys v geofenced oblasti za pekneho pocasi pres den ... ale behem par mesicu uz urcite budeme mit tisice dalsich robotaxi a za rok jich bude milion, jak elon slibuje .... a navic je to tak skvele, ze ted tesla nabrala bejvalyho sefa autonomniho rizeni co byl u gm, z toho uplne dycha duvera

ze jsi cetl report nekoho, kdo vidi jak lidi jezdi jako trotli, na to nemusime cist report nebo se vozit v robotaxi, to vi asi kazdy ... nic to nemeni na "bajecnem" autonomnim rizeni tesly
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    PER2: ty si solidně zahořknul...

jezdí to jak dlouho? týden? tam bude nejspíš safetySettings tak na 300% a je to tak správně
    já zase četl report někoho kdo udělal několik desítek jízd a více blbostí dělala auta řízená lidma okolo
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: LOL
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    A přesně jak píšou už v titulku přitom za to může jen on sám svýma debilníma kecama:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KOUDY: Klasika... Za úspěch můžu já já jen já a za průser můžete vy a jen vy:)
    Klasickej korporátni manažero-zmrd:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SADY: ne
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: ale sepinas 🤣
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Elon Musk dal padáka jednomu z nejvyšších manažerů automobilky Tesla Omeadu Afsharovi kvůli poklesu popularity americké značky elektromobilů a klesajícím prodejům v Severní Americe i Evropě. Za obě dvě věci si přitom podle analytiků může kontroverzní miliardář sám.

Musk vyhodil topmanažera Tesly za její špatné výsledky. Může za ně přitom sám | Forbes
    https://forbes.cz/musk-vyhodil-top-manazera-tesly-za-jeji-spatne-vysledky-muze-za-ne-pritom-sam/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: bohuzel/bohudik ja narozdil od zdejsich karens na triggery nesepinam :), ale pojdme zpet k vizionari.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    AVATAR: se ho snazim zacyklit a kazis mi to )))
    TRANCEWARP: jeste ho provokuj, at se vic opakuje, simte :D
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    KOUDY: Bezosova svatba mi nemuze bejt vic jedno. Tak ma prachy a pronajme si pulku mesta, no a?
    Stejne pouzivaj tak milion sluzeb, co bezi na jeho cloudu ))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: diky lidem typu satai, omnihash a jejich fakeids..jeste aby ne :))..ale jinak za me svatba bezose naprosto vklidu a k chodniku bych se kvuli tomu nelepil :), ale zpet k elonkovi a dal od noliferskych hateru.

TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    KOUDY: nejsem zase takovej koudy znalec, abych znal tvy posty nazpamet ))) asi mas trochu zvyrazneny pocit vlastni dulezitosti )))))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Uz me minusuje i satai pres svy fakeid. Hlavne mu nikdo nerikejte ze v benatkach je tolik turistu, ze uz za navstevu musej platit i 5 euro vstupny :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: takze chces rict ze muj patecni triggerposticek byl uspesny? :))
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    KOUDY: protoze v benatkach sou jinak hotely prazdny kdyz neprijede miliardar ))))))

ses asi nikdy moc nebavit s italama a jejich nazorem na turisty )))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: benatcane jsou nadsen, protoze jsou vybookovany hotely, restaurace a bezos dal asi 10m dolaru na ruzny charity. Nasrani jsou jen levicacky lepici k silnicim kteri chteji protestovat a skakat lod lodni taxiky aby se celebrity nedostaly kam potrebujou. Snad je rozemelou lodni srouby na zradlo pro ryby a bude klid :)
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: no to je sice jen kousek, ale také jsou tam z něj Benátčané nějak nesví a protestují, že si "koupil město" a že to oni nepotřebují...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: nene ta se jmenuje koru a zeni se v benatkach ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam