• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Ja mam casto pravdu. Je dobry mit kriticky mysleni a nepodlehat stadovitosti ovci a zaroven uznat ze i nekdo koho nemas treba rad muze udelat neco dobryho nebo se mu neco muze povest..tim myslim naseho skveleho vizionare Elonka, kvuli kteremu sem vsichni chodime :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Nechci riskovat, že se ze mě stanou KOUDY č.2, ale on měl Elon možná pravdu:
    https://archive.fo/H341C
    PES
    PES --- ---
    AVATAR: no King, co by se od toho asi dalo čekat, že?
    PES: mi pripomnelo asi nejblbejsi knihu, co jsem kdy cetl :D

Puls (román) – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Puls_(rom%C3%A1n)
    PES
    PES --- ---
    XCHAOS: pche, spíš bych čekal něco jako, že všechny účty (lidí) budou náhle hacknuty ;-)))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PES: ...v mailboxu všem lidem najednou přistane nevyžádaný e-mail? Asi před 2 lety, když jsem ještě měl na předchozím mobilu Xitter Appku, mi najednou začaly vyskakovat oznámení o Elonových twítech, častěji, než o jakýchkoliv jiných. Počítám se to taky dělo všem lidem najednou :-)
    PES
    PES --- ---
    Kdyby to od A.C.Clarke neznal...

...A ozve se Frankenstein – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/...A_ozve_se_Frankenstein
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: zatím sranda, že? Kdysi jedna scifi povídka o zrodu ekvivalentu toho dnešních představ AI to prorokovala jako výsledek/následek tehdejšího futuristického pohledu na růst komunikačních sítí (tehdy telefonů, telefonních ústředen atd.) a zrod sebeuvědomující se AI v té povídce avizovalo to, že "všem lidem na celém světě (najednou) zazvonil telefon"...

...copak si bude ekvivalentem toho telefonního vyzvánění v naší verzi reality a v naší době? ;-)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CRAZY_IVAN: JE TO REAL. GROK UTOCI NA KOMOUSE. ZACHRAN SE KDO MUZES! JE TO TADY!!! ROBOTI OVLADAJI ZEMI!

SMI
    SMI --- ---
    SATAI: there you go - armada robotu na ctyrech kolech s pravym zrcatkem nahoru bude honit woke people
    SATAI
    SATAI --- ---
    Grok is coming to Tesla vehicles 'next week,' says Elon Musk  | TechCrunch
    https://techcrunch.com/2025/07/10/grok-is-coming-to-tesla-vehicles-next-week-says-elon-musk/
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: A kdy jsi to zkousel? Cca 3 dny zpatky uz ze system promot odstranili "Hitler mode". A pridany tam byl pred 5 dny, takze casove okno bylo relativne male.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOUDY: ZNAMENÁ TO, ŽE TY POSTY JSOU FAKE?
    SMI
    SMI --- ---
    imho bylo evidentni, ze odpovida podle profilu tazatele - tzn ukrajincum nebo NAFO rekne, ze rusko vede ilegalni valku a slava ukraini a naglum rekne, ze je mechahitler.. + co bude psat pristi tyden nevim nejspis ani meloun.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CRAZY_IVAN: Tak tvoje vlakno

vs dzodzo - [DZODZO @ Elon Musk] ci ja. Uplne jine odpovedi groka.

CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOUDY: tvoje bába je fake, nebuď línej a projdi si tam reakce ostatních
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: no ale pytas sa groka3 nie 4, supergrok je uz za penizky :)

tam v tom poste co hodil CRAZY_IVAN v komentaroch pisu, ze zalezi na tom ako polozis tu otazku, ze ked tam das "your opinion" tak to trigruje nejaky elon mode, inak to odpoveda normalne ... nieco ako cheat IDDQD
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DZODZO: Je to fake. Ja jsem tu ty screeny zkousel replikovat a ptat se na to groka a nic takovyho mi nevyhodil. Mozna amikum rika neco jineho nez evropanum. Buhvi. U me byl dost politicky i nabozensky korekni vzdycky i co se tyce Hitlera, Zidu, Palestincu, Holokausticku, Cyklistu, Levicaku, Grety atp.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: no ale toto je grok3, preto sa pytam ci to robi grok4 :) lebo na tom prvom screene to postuje typek co nie je prihlaseny, vidiet tam "Sign up" ale pre neprihlasenych grok4 este nefunguje, tak to ma dost matie ako sa mu to podarilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam