• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PER2
    PER2 --- ---
    Tesla shareholders will vote on whether to invest into xAI, Tesla CEO Elon Musk’s private company, according to a post by Musk on Twitter today.

PES
    PES --- ---
    Francouzi povolali četníky, podezřívají síť X z vměšování a manipulace - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-francouzi-povolali-cetniky-podezrivaji-sit-x-z-vmesovani-a-manipulace-40530092
    SATAI
    SATAI --- ---
    Imagine NASA investing billions into 4Chan to keep it afloat.

@stribs.bsky.social on Bluesky
    https://bsky.app/profile/stribs.bsky.social/post/3ltuasvyur22y
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PER2: zatím to vypadá, že 20.tého...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TESLA Model 3 vs. Y cestou do GIGA Factory. Vrátil bych se?
    https://www.youtube.com/watch?v=KYrQ7gaIRco
    SATAI
    SATAI --- ---
    ADAMIRA: hodně vodíku? ;-)

(Jo, vím, že metan, no :-/)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SATAI: Nn, tak uz se jmenuje Muskuv plan pro cestu na Mars ;)
    SATAI
    SATAI --- ---
    ADAMIRA: a jmenovala by se Hindenburg
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PER2: Za to může woke mind virus.

Kdyby nebylo woke mind virusu, tak treba ja mam uz dávno před barakem uvázanou vzducholod!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEJDA: ne. Napsal jsem ze je druhej za chatgpt a ze to teda neni sracka jak tu nekdo tvrdil. Nejlepsi je chatgpt, takze prosim s jimiqem nejedte tenhle lzivej proruskej a kamala narativ nebo vam to Sady vytmavi.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: ne "nenapsal" jsi to, ale "implikoval" jsi to. Tzn. nenapadne jsi podsunul, ze by uz mohl byt nejlepsi. Odtud ta ironicka poznamka: JIMIQ
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEJDA: ja tam psal ze je nejlepsi? Vazne? Jedes dost proruskej a kamala narativ!
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: tady to psal nejakej Koudak: KOUDY
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Je to nejlepsi LLM? Mas pro svou dojmologii nejaka data jak by rekl Sady?
    PER2
    PER2 --- ---
    JIMIQ: ktereho stoleti, to je otazka :p
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    No grok mi dnes rikal, ze experti predpokladaji pristani sarship s lidma na marsu ve 40. letech :D a ten se nemyli, protoze je nejlepsi LLM! Sach mat
    PER2
    PER2 --- ---
    pred sesti lety:

Gwynne Shotwell,SpaceX COO on their moon timeline:
    -First Starship earth orbital flight within 1 year
    -Land on moon before 2022
    -Trip around the moon (crewed) around 2023
    -Moon landing by 2024:
    -Uncrewed landing by 2022 for supplies
    -Crewed by 2024
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XCHAOS: ale tohle platí už dávno, každá veřejná osoba je především produkt osobního marketingu..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    E2E4: nevylučuju, že si mě ke změně postoje inspiroval i ty, ale před 2 let jsem už víceméně měl jasno. Problém je jakási deziluze, že teď už žádné osobnosti, která bude mít tendenci mě imponovat, nebudu věřit, že není čistě syntetický mediální produkt (k tomu jsou ale důvody... zatímco dřív mohl být fotoshopovaný, dnes můžou být i libovolné výroky být produktem AI, tedy photoshopu na písmenka, apod.). Možná je to prostě věkem, říkám si... že prostě kdokoliv v tomhle věku ztrácí naivitu. A kdokoliv mě bude řešit, ten bude vědět, že už nejsem naivní a bude rovnou střílet první, ovšem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam