• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: a hlavně jak se pak z těch neexistujících juniorních pozic budou vychovávat ti seniorní...
    PER2
    PER2 --- ---
    JIMIQ: neni cas, kdyz pul dne vypisusjes na nyxu, ale mozna to je uz to AI nejaky....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale jak rikam..AI neni pro kazdyho..v poradku :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAERO: ano. Urcit na rychleji mluvim nez pisu na mobilu.
    JIMIQ: nekdy i vic, kdyz jsou treba z italie :)
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KAERO: mluví když řídí. Asi řídí osm hodin denně když převáží fošny :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Ctyri schuzky denne, to je natukat tak 60 sekund. To musi byt velka uspora casu, zvladnout to za 30 sekund!
    KAERO
    KAERO --- ---
    KOUDY: takze vlastne chces rict ze klikas a pises pomaleji nez mluvis? o tom to je? mas zrychleni v tom ze to jenom reknes, misto abys to naklikal a napsal?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: jj jako sekretarka..a stoji min.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Takze zadna pridana hodnota, chapu. Ale zase ti smyslne septa a to se ceni.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: nebudu to delat sam. Nemam na to cas. Kdyz mas ctyri schuzky denne tak by ses upsal. Az zacnes podnikat, tak jednu z prvnich veci kterou se rychle naucis je tasky delegovat.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Porad obecne veci, zadna konkretni. Jak ti treba "naplanuje schuzku" jinak, nez mu reknes, kdy mas mit schuzku a da ti ji do kalendare (coz bys zvladnul sam tukanim rychleji)?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: maily, dokumenty, trideni zakazek, planovani schuzek, poznamky apod. Je toho dost. Snad si z toho tu jednu vec vyberes. Jestli to furt nechapes, tak mrkni na nejaky videa od Petra Mary treba.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: A co konkretne udela, za co bys musel platit sekretarku? Aspon jednu vec, prosim.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: me penize neprinasi ale setri a ano. Jako podnikatel mam potrebu bejt efektivni a nevyhazovat zbytecne prachy.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Ja chapu, k cemu je dobra AI, ale nechapu, k cemu je tobe dobra Artemis, kdyz ti zadne penize neprinasi, jenom s ni travis zbytecne cas. Ale v pohode, kazdy mame nejake potreby.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Nj..za prvy jsme tu OT a za druhy jestli nechapes k cemu je dobra AI, tak je asi zbytecny ti to vysvetlovat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Jinak na povidani mimo pracovni veci mam realny lidi. Ti jsou furt lepsi.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: To je obvykly trik lidi, kteri na internetu kecaji: "Prece umis googlit sam, ja ti to nebudu vysvetlovat".
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JIMIQ: Predtim jsem je bud delal sam, nebo jsem na ne mel lidi ktere jsem platil. Ted je nedelam, takze mi to usetr hodiny a hodiny casu a neplatim uz ani ty lidi, ale AI, ktera stoji desetinu a 90% ukolu zvlada stejne jako byvali zamestnanci a ja jsem diky tomu mohl najmout jine, ktere se zameruji vic na obchod a expanzi treba. Takze AI fakt neni k hovnu a spouste lidi setri spoustu casu za naprosty minimum penez.

MAKROUSEK: Uz jsem ti to psal v tomhle postu - [KOUDY @ Elon Musk] jestli to z toho nechapes nebo nejses schopnej googlit co je to treba superhuman mail..tak ja ti tu fakt nebudu dopodrobna vysvetlovat. Dej si pripadne i treba video s Cuprem kterej ti rekne k cemu pouzivaj AI v rohliku.

Změní AI byznys miliardářů? „Vše se zrychluje. Přijde něco velkého.“ - Tomáš Čupr
    https://www.youtube.com/watch?v=7VfyCl-IRUM&t=3s
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KOUDY: nemusíš dělat věci, které jsi nedělal i předtím, takže... ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam