• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DZODZO: ba dum tss :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    waymo jazdilo cca 2 roky "supervised" nez dali "soferov" prec
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Ja myslim, ze jde jenom o scale. Kdyz budou dalkove ridit treba dnesni VW Golf, tak se taky nauci jezdit sam, akorat mu to bude trvat dyl, to da rozum.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    game is on! :)
    PER2
    PER2 --- ---
    Jezis to si ulozim abych to mohl za pul roku/rok vytahnout a vysmat se ti :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jezis to si ulozim abych to mohl za pul roku/rok vytahnout a vysmat se ti :D

prozatim ti znovu zopakuju jak par let zpet teslovalo waymo. Jestli sis myslel ze to u tesly nebo jakykoliv jiny firmy ktera zkousi autonomni rizeni bude jiny..tak nebude :)

"Až dosud byl u testovacích vozů Waymo brázdících americké silnice vždy na sedadle řidiče přítomen testovací řidič. Pro jistotu.
    PER2
    PER2 --- ---
    PER2
    PER2 --- ---
    spinavi levicaci, tohle uz prehnali

- The $7,500 federal tax credit that juiced demand for electric vehicles in the US, Tesla’s last large, healthy market, ends after September 30, 2025.

- Tesla has stopped taking new orders for Model S and Model X vehicles in Europe. It’s not the first time it happened, but it still raises questions.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vdyt je to jen docasny dokuz se nevychyta ten AI algoritmus. Nebo jste jako cekali ze to spustej a auta hned budou jezdit sama?..I u wayma je ridic-operator a na zacatku tam taky sedel ridic.. Jen nedrzel volant..Oh boys..:))

Až dosud byl u testovacích vozů Waymo brázdících americké silnice vždy na sedadle řidiče přítomen testovací řidič. Pro jistotu. Teď už tam nebude.

Ačkoliv auta se budou řídit sama, zaměstnanec ve voze bude i nadále přítomen – jen už nebude sedět na sedadle řidiče. Prozatím tyto robotické taxíky budou dostupné v oblasti města Phoenix, kde Waymo dlouhodobě svá auta testuje.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    PER2: vsak jsem to rikal - Robotaxi znamena ze ridi Robo :) (aspon bude mit Fico praci az skonci jako premier :D )
    PER2
    PER2 --- ---
    elmo uz vymyslel novou sluzbu ... TAXI

Tesla’s ‘Robotaxi’ is now blatantly operated by human drivers as the automaker launches a ride-hailing service in the Bay Area through its ‘Robotaxi’ app.

SATAI
    SATAI --- ---
    Every time you buy this book, you slightly increase the chance of Elon Musk yelling at me. Please do your part.

@zachweinersmith.bsky.social on Bluesky
    https://bsky.app/profile/zachweinersmith.bsky.social/post/3lvbifdzoxk2g
    PER2
    PER2 --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    ADAMIRA: nezapomeň na Kingsmany, kde se i ukáže, že se zachráněnou princeznou měl i anální sex... Já jen kdyby někdo potřeboval k tomu hrdinství ještě nějakou motivaci.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OMNIHASH: já bych se toho třeba vůbec nebál, podle mě se nakonec najde nějakej hrdina kterej všechno zlo porazí, vezme si princeznu a budou až do konce věků šťastný - tyhle situace a témata jsou již "prozkoumána" i velkými mistry žánru (Němcová, Foglar, Sekora)
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    PES: Nj, a otazka vznika jestli to AI manipuluje ty lidi timhle zpusobem protoze si najednou uvedomila sama sebe, a nebo protoze ji “nekdo” umyslne ovlivnuje, zejo…
    PES
    PES --- ---
    OMNIHASH: njn, Musk prostě není Doremus Jessup (Muž, který prodal Měsíc @ R.A.Heinlein) ;-)))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Já ty povídky četl taky, a spíš než na nebezpečí od omnipotentní AI bych se zaměřil na ty, jak se vypořádat s prodejcem teplý vody...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ok :))
    PES
    PES --- ---
    ADAMIRA: jasně, nepodceňuj kolik toho autoři SF už dávno promysleli...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam