• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak hlavne nezapomen oplusovat neco co jsi necetl :))
    PER2
    PER2 --- ---
    kdo smazal koudyho posty? ja se tesil na patecek a ted je jen polovicni :,(
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    lol
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: napsal si Vance, konkrétně Vance, tečka. Tiše podporovat politiku taky není nepolitické. Nijak to nevylepšuješ.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Počkat počkat, takže ten ketaminovej výkřik podpořenej logem partaje vyrobenym v ms paint idiotem po mrtvici se nakonec realizovat nebude? Fakt?

To je fakt šptaný, co bude dál, nechcete mi říct že za rok nebude na marsu 1000 Optimusů stavět skleníky a nabíječky na teslu, že ne?
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: napsal jsi explicitně, že je dobré, že Elon bude tiše podporovat Vance a věnovat se byznysu. To neokecas.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: pochybuji. Taky mě dost trklo, že ti připadá jako Elonovo nepolitické jednání "tiše podporovat Vanceho", o tom, že je fakt blbý ho podporovat, nemluvě.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Takže geniální Elon zase lhal a plácal píčoviny a podporuje naprostýho čůráka vance a koudy ho za to blahořečí, good job.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KAERO: Vážně? Super! A nemohl bys příbuzné a čtvrtinu města požádat aby přestali čekat na válku a začli na tom makat už teď?

Sorry za OT ale nezlob se na mě, odjížděl jsem z Kyjeva směr Polsko vlakem kterej přijel z Charkova, na minutu přesně, upozorňuju že to bylo v době kdy byl Charkov válečná zóna a stejně přijel na minutu přesně a s funkčníma el. zásuvkama :)

O týden později po návratu do ČR, jsem se tahal v Prahy do blbýho Berouna asi 4 hodiny protože ten vlak prostě nezvládl vyjet dřív než s 90 minutovým zpožděním, což je poměrně standard - ani jedna zpíčená zásuvka (pardon, ale vzít tu debilní lištu a natáhnout v ní ty debilní dráty zvládaj debilní učňové v debilním prvním ročníku debilního učňáku)

Já věřím, že máš v rodině ajzboňáky - srdcaře, celý město se nad pivem bavbí o vyhybkách, každej má doma čepici jak správnej mašínfíra a nějaký městský floutci z kanceláří jim nesahaj ani po kotníky co se týká trakčního vedení - ale nemůžeš po mě chtít, abych po mejch zkušenostech věřil, že po pádu první bomby u nás bude schpnej vyjet jeden jedinej vlak - prostě ne.

ještě jednou sorry za OT
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: tak to bude vynos SpaceX, kde Musk zamlcuje ostatni statni zakazky.
    PER2
    PER2 --- ---
    woke levicaci ovladli forbes....

Elon Musk’s Self-Driving Tesla Lies Are Finally Catching Up To Him
    https://youtu.be/Ah2B4As2SqQ
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale nasa ma rozpocet asi 25b a pristi rok bude mit 18-19 ne? Takze tech 15 taky nesedi.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    JIMIQ: asi mas pravdu .. plot twist :)
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    SEJDA: aha, ja to pochopil uplne jinak - ze kontrakty NASA pro SpaceX jsou pouze 7% rozpoctu NASA :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    OMNIHASH: "what could go wrong with Brexit" ... jj, maju to uz detailne nastudovane aj otestovane :)))
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: takze to je jinak, v roce 2025 ocekava SpaceX ne zisk, ale vynos (penize privedene) 15 mld. USD a z toho vynodu je 1 mld. USD na kontraktech NASA.
    7 % je tedy neni podil na zisku tj. marze, jak jsem si myslel. Je to podil, o jakou cast vynosu by SpceX prislo, kdyby NASA zrusila kontrakty, kde jsou ale kontrakty armady/space force/agentur atd.
    PER2
    PER2 --- ---
    NHTSA announced that it has launched an investigation into Tesla for not correctly reporting crashes involving its Autopilot and Full Self-Driving systems.

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), the road safety regulator in the US, already has several open investigations into Tesla, most of which are related to Tesla’s advanced driver assistance systems (ADAS): Autopilot and Full Self-Driving (FSD).

Now, it is opening a new investigation related to inconsistencies in how Tesla reports crashes involving its ADAS systems.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: me to nepripada divny. Jen jsem se ptal. Osobni antipatie vyhrava nad technologii. V poradku.
    BADHORSE: rozumim..:)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    OMNIHASH: Zas tak bych nas/je moc nevychvaloval. Nejvetai diakuze ae tu toci ohledne pylonu..protoze posle nymbysu nam hyzdi krajinu proto je potreba na energetickou infra vynalozit 5x tolik..aby nekteri tydyti nemeli zkazenej vyhled pres repkova pole.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: :) chápu, že ti to bude připadat neuvěřitelný, ale některý lidi úplně netečou štěstím, že by měli odevzdat strategický odvětví vyketaminovanýmu magorovi, co ti tlačí vlastní politickou hard-right agitku, ač ani neumí zazpívat tvou hymnu. Zrovna Britové už maj odpověď na otázku what could go wrong celkem detailně nastudovanou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam