• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tesla vytahuje trumf. Kdo si koupí Model 3, už nikdy nebude platit za nabíjení
    https://auto-mania.cz/tesla-vytahuje-trumf-kdo-si-koupi-model-3-uz-nikdy-nebude-platit-za-nabijeni/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Moc se omlouvam za blahoreceni Elonka kvuli tomu ze se vrati zase k businessu a plnemu rizeni svych firem. Snad se vas to nedotklo tutinecci.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: tak proč píšeš tohle
    KOUDY?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    "odpor proti establishmentu"

prosímvás zůstal v týhle bandě co bojuje proti establishemtnu ještě někdo, kdo není součástí danýho establishmentu? :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Ne. Je fajn ze se Musk aktivne stahuje z politiky, nezalozi novou stranu a bude se zas venovat businessu.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: takže je fajn, že musk bude podporovat Vance?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    W_NOICE78: Ano, Thiel, Vance, Projekt 2025 ... naprostý zmrdi a Musk se k nim řadí do řady.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    W_NOICE78: nema to smysl. Nema to smysl. Tady lidi ani nevi kdo je Thiel nebo kde a co vance studoval ci kde pracoval. Nema to smysl.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    CRAZY_IVAN: A co jsi čekal? Vance je Thielův chráněnec a díky jeho podpoře se dostal až do nejvyšší politiky. Musk je spíš free agent s vlastní agendou (svoboda projevu, technologie, AI, vesmír). Ideově se s Vancem potkávají v odporu proti establishmentu. A nakonec všichni se v různé míře dotýkají Yarvinových myšlenek.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Elon bude podporovat Vance, čůrák je to.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Moc se omlouvam za blahoreceni Elonka kvuli tomu ze se vrati zase k businessu a plnemu rizeni svych firem. Snad se vas to nedotklo tutinecci.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: a přitom stačilo napsat: sorry, napsal jsem to blbě, máte recht, že to vyznělo jinak, než jsem chtěl..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Je potreba si ty napastovany clanky rozkliknout a precist a az pak na ne a prispevky k nim reagovat no..Ne predtim..Tak snad priste.
    OMNIHASH: Rybicky maj hlad. Ksa ksa.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    cywe, když už neuneseš diskuzi tak, že se smažeš, tak to po sobě nerozmázavej dál a nerozjížděj jí zase znova ty vocase!
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: bez toho původního příspěvku je to skutečně hůře pochopitelné:) ale co je smazáno, smazáno jest.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Prave proto abych nemusel na pet prispevku vysvetlovat ze ten clanek se tykal Elonova vztahu s Vancem a bylo tam i napsano ze se bude venovat businessu a ne politice, za coz jsem elona chvalil a i proto jsem tam hodil ten graf s akciema. Ivan z toho zas udelal ze schvaluju jeho vztah s vancem, kterej je me osobne pritom uplne u prdele.. Jestli to furt neni pochopitelny takhle polopaticky, tak uz nemuzu slouzit.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: nechtělo se ti vysvětlovat, tak jsi nevysvětloval. Ale to nevysvětluje, proč jsi MAZAL :)
    PER2
    PER2 --- ---
    patecek bude...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jen se mi tu nechtelo levicakum vysvetlovat jak jsem co myslel..je to cim dal tim zbytecnejsi :)..Napsat srozumitelnej prispevek ze kteryho si nekdo vybere dve slova na ktery pak reaguje tim ze neco hrozne schvaluju apod...No thanks..:). Nesnasite Elona. Je to arcidemon a nejvetsi svetovej zlosyn. Nikdy nic nedokazal, hajloval uz pri narozeni..blablabla..jedine cina ma pravo mit elektricky auta a vypoustet rakety do vesmiru..ne soukroma americka firma..fajn.
    PER2
    PER2 --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: vzdyt tuhle psal, ze po sobe prispevky nemaze, svet uz neni, co byval... :,(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam