• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: a přitom stačilo napsat: sorry, napsal jsem to blbě, máte recht, že to vyznělo jinak, než jsem chtěl..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Je potreba si ty napastovany clanky rozkliknout a precist a az pak na ne a prispevky k nim reagovat no..Ne predtim..Tak snad priste.
    OMNIHASH: Rybicky maj hlad. Ksa ksa.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    cywe, když už neuneseš diskuzi tak, že se smažeš, tak to po sobě nerozmázavej dál a nerozjížděj jí zase znova ty vocase!
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: bez toho původního příspěvku je to skutečně hůře pochopitelné:) ale co je smazáno, smazáno jest.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Prave proto abych nemusel na pet prispevku vysvetlovat ze ten clanek se tykal Elonova vztahu s Vancem a bylo tam i napsano ze se bude venovat businessu a ne politice, za coz jsem elona chvalil a i proto jsem tam hodil ten graf s akciema. Ivan z toho zas udelal ze schvaluju jeho vztah s vancem, kterej je me osobne pritom uplne u prdele.. Jestli to furt neni pochopitelny takhle polopaticky, tak uz nemuzu slouzit.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: nechtělo se ti vysvětlovat, tak jsi nevysvětloval. Ale to nevysvětluje, proč jsi MAZAL :)
    PER2
    PER2 --- ---
    patecek bude...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jen se mi tu nechtelo levicakum vysvetlovat jak jsem co myslel..je to cim dal tim zbytecnejsi :)..Napsat srozumitelnej prispevek ze kteryho si nekdo vybere dve slova na ktery pak reaguje tim ze neco hrozne schvaluju apod...No thanks..:). Nesnasite Elona. Je to arcidemon a nejvetsi svetovej zlosyn. Nikdy nic nedokazal, hajloval uz pri narozeni..blablabla..jedine cina ma pravo mit elektricky auta a vypoustet rakety do vesmiru..ne soukroma americka firma..fajn.
    PER2
    PER2 --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: vzdyt tuhle psal, ze po sobe prispevky nemaze, svet uz neni, co byval... :,(
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    PER2: smazal se sám, aby lidi neplusovali příspěvky, které na něj kriticky reagovaly. Na logiku se mě neptej pls.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak hlavne nezapomen oplusovat neco co jsi necetl :))
    PER2
    PER2 --- ---
    kdo smazal koudyho posty? ja se tesil na patecek a ted je jen polovicni :,(
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    lol
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: napsal si Vance, konkrétně Vance, tečka. Tiše podporovat politiku taky není nepolitické. Nijak to nevylepšuješ.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Počkat počkat, takže ten ketaminovej výkřik podpořenej logem partaje vyrobenym v ms paint idiotem po mrtvici se nakonec realizovat nebude? Fakt?

To je fakt šptaný, co bude dál, nechcete mi říct že za rok nebude na marsu 1000 Optimusů stavět skleníky a nabíječky na teslu, že ne?
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: napsal jsi explicitně, že je dobré, že Elon bude tiše podporovat Vance a věnovat se byznysu. To neokecas.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: pochybuji. Taky mě dost trklo, že ti připadá jako Elonovo nepolitické jednání "tiše podporovat Vanceho", o tom, že je fakt blbý ho podporovat, nemluvě.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Takže geniální Elon zase lhal a plácal píčoviny a podporuje naprostýho čůráka vance a koudy ho za to blahořečí, good job.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KAERO: Vážně? Super! A nemohl bys příbuzné a čtvrtinu města požádat aby přestali čekat na válku a začli na tom makat už teď?

Sorry za OT ale nezlob se na mě, odjížděl jsem z Kyjeva směr Polsko vlakem kterej přijel z Charkova, na minutu přesně, upozorňuju že to bylo v době kdy byl Charkov válečná zóna a stejně přijel na minutu přesně a s funkčníma el. zásuvkama :)

O týden později po návratu do ČR, jsem se tahal v Prahy do blbýho Berouna asi 4 hodiny protože ten vlak prostě nezvládl vyjet dřív než s 90 minutovým zpožděním, což je poměrně standard - ani jedna zpíčená zásuvka (pardon, ale vzít tu debilní lištu a natáhnout v ní ty debilní dráty zvládaj debilní učňové v debilním prvním ročníku debilního učňáku)

Já věřím, že máš v rodině ajzboňáky - srdcaře, celý město se nad pivem bavbí o vyhybkách, každej má doma čepici jak správnej mašínfíra a nějaký městský floutci z kanceláří jim nesahaj ani po kotníky co se týká trakčního vedení - ale nemůžeš po mě chtít, abych po mejch zkušenostech věřil, že po pádu první bomby u nás bude schpnej vyjet jeden jedinej vlak - prostě ne.

ještě jednou sorry za OT
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: tak to bude vynos SpaceX, kde Musk zamlcuje ostatni statni zakazky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam