• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    FEDAJKIN: nenávidí ho páč je fotr pica. Tomu se nedá moc co vyčítat.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Za me asi case closed. Ten jeho příklon k far right anti woke je spojený s ohromnou bolestí kterou cítil/cítí s tím, že se mu syn změnil na dceru a nenávidí ho.

PER2
    PER2 --- ---
    OMNIHASH: hele to rikej elonovi, ne mne, ja s tim problem nemam a chapu ze doba je uplne jina a jsou jiny moznosti a taky te na ulici asi hned neukamenujou jako driv....
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PER2: mno já nevím, už na kalbách se střední sme měli dva chlapce, co se na každou oslavu převlíkli do šatů a zpívali oslavenci duet... bejt tenkrát ty možnosti, řek bych, že je z Michala Míša i úředně.
    PER2
    PER2 --- ---
    DZODZO: asi to zaclo tim, kdyz elon cazal prodavat elektromobily, protoze to je uplne nejvic utok na bileho brm brm muze ... to muze korelovat uplen s cimkoliv, vcetne elonovych fantasmagorii
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PER2: na casovej ose to tak nejako koreluje s tymi vekovymi skupinami, jako houby po desti sa to vyrojilo az teraz v poslednych rokoch, 50 rokov dozadu, ked bol svet este v poradku a ludia nemali cas na vymyslene problemy to nebolo tak rozsirene :)))

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: Ne, to je špatné srovnání.

Dej si tak misto elektrických aut auta lítající a máš dobré srovnání ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: Ne, ohejbas si terminy.

Humanoid – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Humanoid
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PER2: jojo, psali o mý skupince špatný věci v médiích, tak sem si uříz péro a přišil kozy... neříkejte, že se vmá to taky nikomu nikdy nestalo?!
    PES
    PES --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: ovšem Daniel tu změnu měl na tlačítko na místě a prakticky hned (samo ve filmu 🤣🤣🤣)
    PER2
    PER2 --- ---
    chudak elmo ma krizi identity a vyporadava se s tim jako pravej fasoun...

ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    PER2: tenhle konkrétně toho neudělá asi nikde moc:) ale nacvakneš místo chodil něco jako toto a rázem bude plevat záhony jako divej... vždycky je spousta důvodů proč něco nejde...
    PES
    PES --- ---
    Humanoidní se designuje a tvoří proto, že má nahradit/koexistovat v dosud na lidi nastavených procesech (aneb pokud se proces upraví/vymyslí jinak, nebude muset být humanoidní, ale pak si tam lidé v žádném případě ani ve stavu krize neškrtnou - viz. ve slovníku heslo zastupitelnost či významově podobná slova...)
    PER2
    PER2 --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: ten toho na poli asi moc neudela :p
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vsechno je to jenom komplot samozrejme. Nic takovyho neexistuje.

Figure AI’s Helix Robots Sort Packages Like Pros – Launch Incoming!
    https://www.youtube.com/watch?v=rTej9ym9UQc
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Libi se mi jak tu nekteri neustale ziji ve svete, kde se musi ucit pokrocilou matiku, protoze u sebe nebudou mit neustale kalkulacku. Skvely cist to retro mysleni :)) monter sbirajici kazdej den padesat stejnejch jahod ve skodovce za kilo mesicne plus dva dalsi platy je prej lepsi nez aby to za nej delal humanoidni robot 24/7 levneji. Efektivita holt neni pro mlady.
    PER2
    PER2 --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB:

A humanoid robot is a robot designed with a mechanical body that resembles the human form, featuring a torso, a head, two arms, and two legs, and is capable of human-like movement, such as bipedal walking.
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    já už nebudu reagovat - dle mínusek to nemá smysl.. před 50 lety taky nejezdila elektroauta (i když byla dávno "vymyšlená"), nikdo asi neříkal, že je to scifi, ale prostě se to v té době nevyplatilo a nebyl na to tlak společnosti... říkat o tom, že použití humanoidního robota je scifi mi přijde zvláštní - technicky to je zcela možné, ekonomicky dnes a taky možná ne (ale co za 2/5/10 let?)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Jako já sem otevřenější definici humanoidnosti, ake pásová potvora s třema rukama už je spíš emzák...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam