• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DZODZO: Tak vem si ze mas roboty a firmy platej fees za spravu a updaty tech robotu a a mas tesly a lidi zas platej za fsd..takze ta firma ma revenue jen z toho. Treba mu to nevyjde zejo. To se uvidi. Jemu uplne staci ze poroste castecne hodnota ty firmy a vydela na akciich, plus kdyz pujde na burzu SpaceX, tak to bude nejspis opet vystrel do nebes.
    KUHL
    KUHL --- ---
    retard retarduje
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY:

"Musk ovšem nezíská nic, pokud tržní hodnota firmy výrazně nevzroste. Maximální odměna bude vyplacena pouze tehdy, pokud společnost dosáhne několika milníků – zejména tržní hodnoty 8,5 bilionu dolarů, tedy 179 bilionů korun, což by znamenalo téměř šestinásobný nárůst hodnoty oproti současnosti. V poslední době přitom prodeje Tesly významně klesly v souvislosti s Muskovou politickou angažovaností po boku Donalda Trumpa."

ale tak vsetci v tom uz maju jasno, ze Musk je bilionar a uz sa bude iba skrabkat na kulach a tweetovat :)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dalsi nackuv zavistivy fejcicek :))

https://nyx.cz/profile/PUTAMADRE
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    hepčí hepčí tady se zaprášilo :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nicmene tenhle klub je o Elonkovi. Ne o tom ze vas nejaky ID sere tim ze je uspesny v investovani nebo je uspesny v tom co manualne vyrabi. Hazet na nej svoje mindracky jen ukazuje vasi malost. Pak se zas budete divit ze skoncite v DI abyste dal svymi breky nezaplevelovali klub ktery neni o vas a o me a budete tu brecet ze v tom DI jste.

JIMIQ: Do lamba se nevejdu. Mel jsem porsche, baworaky i jaguary nebo aston martin a kdyz si to zkusis a zestarnes, tak zjistis, ze jsou tyhle veci k nicemu a staci ti treba Q7. Stejne jako mam treba sbirku deseti hodinek z nichz asi ctvery stojej pres milion a opet..zadny z nich nenosim, protoze k cemu mit rolexy ci APcka v truhlarne ze. Kdyz mas penize a nepracujes, tak bud zacnes fetovat, nebo se z ty nudy zblaznis, takze dojdes k tomu, ze zacnes delat neco co te bavi. U me je to truhlarina, kdy vidim ze neco vznika mejma rukama a nekomu dalsimu a jeho detem to bude delat radost 100 let a dost se to lisi od toho kdy koupis diskovy pole za 2 mice, prodas ho za 3 a za dalsich 300k k nemu nafakturujes instalaci. Z toho mas penize, ale ne tu radost..

RUZOVYKOLOUSEK: To kde je ted Musk politicky se mi libi rozhodne vic nez to kde byl Musk politicky pred rokem.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    A samozřejmě nemusíš odpovídat, už s tím končím a jdu si užívat života.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: takže musk už je politicky tam, kde se ti to líbí, jo?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KOUDY: já bych hlavně čekal že budeš jezdit lambem, hodíš nohy na stůl a necháš se nonstop kouřit :D já jsem na nyxu protože jsem chudej a na lepší zábavu nemám prachy
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JIMIQ: ja mam penize i diky nyxu. Nyxakum a firma kde makaj jsem prodal Delly asi za 30 micu a uz tak patnact stolu :)..prece bys necekal ze na svuj hood zapomenu.

To ze me nacek adamira kterej vubec nechape o cem je truhlarina nebo kovarina nazyva kolotocarem je nejvic smesny samozrejme, ale to je proste on. Ublizeny uzlicek :)
    RUZOVYKOLOUSEK: ja pisu naopak furt to same a snazil jaem se ti to vysvetlit asi 3x. To ze podle tebe je treba Musk s Trumpem furt nejvetsi kamos uz je jen tvuj zpusob mysleni. Neznamena to ze ja pisu nedo jineho nez pred rokem.
    SATAI
    SATAI --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: tak je to vůči kolotočářům necitlivé, no... #StayWoke
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JIMIQ: milonáři se zahazujou z nulama z nyxu, miliardáři se zahazujou s nulama z twitteru :)))

RUZOVYKOLOUSEK: mě je uplně volný co ti je vlastní nebo ne, já se směju tvý totálně šílený perverzi
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    ADAMIRA: nikdy nebudu Koudymu nadávat ani ho urážet, že je kolotočář, jak to děláš mimo jiné ty. Není mi to vlastní.
    V tomto auditku ovšem Koudy píše každou chvíli něco a leckdy se popře. Je úplně cajk ho s tím občas konfrontovat, to JE funkce debaty.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    ADAMIRA: mně hlavně nesedí že úspěšný multimilionář má čas a chuť se zahazovat s nulama na nyxu :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: ne, ty seš tady to narušený dítě který musej v ústavu přikurtovat k posteli protože má perverzní potřebu neustále strkat vidličku do zásuvky
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    ADAMIRA: tak počkej, já jsem tady přece Frištenský
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JIMIQ: hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, nepomohlo by se ho zeptat jak to myslí? tady Koloušek se prej kdyžtak zeptá :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: já se ptám nás nul
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam