XCHAOS: Co maj prachy spolecnyho s tim koho podporujes? Tam jde o moralku. Ne o prachy. Proto jsem vzdycky podporoval spis Topku, Spolu s jejich kampelickou nebo korupcniky ze STAN s jejich dozimetr kauzickou!
XCHAOS: Jasne ze pada. Naopak kdyz mas fotra kterej je kreten tak chces bejt od nej co nejdal a tohle proste nezapomenes. I proto jeho fotrik lita do ruska a je to mimon zatimco Elon ho uz pred ctyriceti lety uplne zatratil. Stejne jako jeho bracha. Viz.
Ja z Elona nedelam schopnyho inzenyra nebo manazera ci vizionare. Delaj to z nej za prvy jeho uspechy a uspechy jeho firem a za druhy lidi kteri s nim kdy spolupracovali..at uz to jsou investori kteri mu pujcili prachy..nebo lidi kteri pro nej makali..nebo lidi kteri makali s nim etc..Samozrejme se najde 5% lidi kteri ti reknou ze Elon nikdy nic nedokazal a prachy zdedil po fotrovi a je k nicemu..Cemuz ale nejak neodpovidaj vysledky tech jeho firem a hlavne je to v rozporu s tim co o nem rika dalsich 95% lidi ze...Takze to ze elon je dobrej inzenyr, dobrej vizionar a dobrej manazer je nepopiratelnej fakt. Kdyby to bylo jinak. Tak by si mohl kdokoliv zalozit spacex a bejt lepsi nez on..nestalo se tak..stejne jako u tesly a dalsich veci. Opet ti pripominam rozdil mezi Cookem a Jobsem.
zadny divny veci s penezma nedela. 90% jeho jmeni predstavujou akcie tesly. Opet pripominam rozdil mezi nim a mezi treba Bezosem. Podivej se kolik ma Bezos mansions, tryskacu ci jachet a podivej se kolik toho ma Elon. Jenom na tomhle jednoduchym prikladu ti dojde pro koho z nich jsou dulezity prachy a pro koho zas tolik ne.