• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: napsal jsi mimo jiné tohle:
    "Tak EU uz davno neni to kvuli cemu byla vytvorena. Ted je to hlavne regulacni organ a plno lidem to zacina vadit. Viz treba ten porad propiranej green deal, zakaz spalovaku atp..kterej se tedka taky zmirnuje, ale uz to napachalo miliardovy skody v celem evropskem autoprumyslu. Jsem zvedavej kdy nemci prijdou na to ze vypnout jaderky nebyl dobrej napad.", repostoval jsi EU vlajku, za kterou je jakási jiná vlajka, pak něco o hrozných praktikách EU v souvislosti s Rumunskem a Moldávií..?

Tak asi to nebude imaginace vystřelená kritikou cookies, že? :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: To chce opravdu velkou davku imaginace udelat z toho ze nekomu vadi cookies nebo omezeni AI sluzeb ze chce zrusit EU. Priste doporucim vice cist a mene delat ukvapene zavery.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: tak to je fajn, že nejsi pro rozpad EU. Z toho, co sem postujes, si jeden začne myslet velmi lehce opak. A věř mi, za mylný message velmi často může jeho původce, ne příjemce.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nonic. Tohle neni klub o EU. Almadovi jsem psal ze to tu radsi resit nebudu. Tady jsou spis lidi pro rozpad EU nez pro vetsi sjednoceni vzhledem k rusky agresi.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Utopie to urcite je, ale zaroven ma plno dobrejch myslenek. Treba jako tu jednotnou armadu, nebo jednotny pravidla, mene prostoru pro narodni veto. Orban s Ficem uz by nemohli kurvit pomoc Ukrajine apod. Vzhledem k tomu ze mame na hranicich nepritele jako je belorusko a rusko, tak je potreba o tom zacit mluvit a ne resit zachody pro imaginarni pohlavi nebo vicka na petlahve. Je potreba se adaptovat na novou realitu.

RUZOVYKOLOUSEK: Jj. Proto jsem tu psal ze nektery regulace jsou nahovno a nektery zase nahovno nejsou. Jak uz to u regulaci byva ze? Jeste potrebujes neco zodpovedet? Uz jsi pochopila ze nejsem pro rozpad nebo odchod z EU, ale spis naopak ze? To jsme radi.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: jednotná armáda? To budou ale jednotná pravidla a regulace... Že jo?
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: federalizace eu je stejna utopie jakoze musk poleti na mars
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Ty asi blbe chapes psanej text nebo mluvis uplne mimo realitu. Ja nejsem pro rozpad EU a nikde jsem nikdy v zivote nepsal ze jsem pro rozpad EU. Mam spis opacny myslenky, ktery jsem tu nekolikrat prezentoval a dostal tu za nej od zdejsich komousu kartacek. Precti si neco o federalizaci EU treba. Jednotny armade apod.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: a kvůli tomuhle by ses třeba vzdal volného pohybu lidí? Možnosti studia kdekoli v EU pro tvé 3 až 4 děti (to je citace) za stejných podmínek, za jakých studují mladí lidé v daném státě? Nebo kontroly kvality potravin, kterou pro tebe někdo dělá?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Nefungujou mi vsechny funkce v meta brylich, nefungujou mi vsechny funkce v iphonu, musim klikat ze nechci cookies kdyz browsim po netu apod. Napriklad. Je toho samozrejme deleko vic. Nebudu ti tu vypisovat vsechno a zaroven to co vadi me, treba cookies nebo omezeni ruznych sluzeb ktere kazdy den pouzivam k praci..Tobe vadit vubec nemusi, nebo je nepouzivas.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: jak přesně tebe v dennodenním životě omezuje EU?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jj chce to vetsi federalizaci a mensi nesmyslnou regulaci.
    SMI
    SMI --- ---
    ja vim, zla eu.. jdu si vzit ten prasek
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ajeje. Jenda Citron nejspis chybel kdyz jsme se tu bavili vcera o EU regulacich.
    SMI
    SMI --- ---
    tohleto radostne joudyho hykani nad kazdou smyckou, co mu nekdo omota kolem krku me neprestava fascinovat
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GEE: Tyjo to chce hodne imaginace do toho co udelala EU tahat rusky zajmy :))
    GEE
    GEE --- ---
    KOUDY: tak všichni zatleskame Rusakovi,jak statečně bojuje a popojedem
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tohle konkretne udelal Nikitka

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Muhaha. Uz ochutnavaj vlastni medicinku. Zamestnanci xka jedou.
    SMI
    SMI --- ---
    Meloun je genyjus
    SMI
    SMI --- ---
    The European Commission has lost access to the control panel for buying and tracking ads on Elon Musk’s X platform
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam