• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: když něco postujes bez komentáře a je toho tolik, je pravděpodobné, že zmateš čtenáře. Deal with it.
    SMI
    SMI --- ---
    :) demagog v zacviku. nemas ty MGIMO?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SMI: Ne jen nemen svuj komunisticky narativ o tom ze federalizace eu je fasisticke prani a vsude budou koncetraky. Ja si to rad prectu...a nevim co by musel Boyan Slat udelat aby se do roku 2029 EU rozpadla teda..ale dobre..necham te u tvych snu a prani a doufam ze prasek bude brzo ucinkovat.
    SMI
    SMI --- ---
    KOUDY: na to jsem nereagoval. federalizace by asi byla docasne vychodisko z blata, ale jak pise PER2, je to nerealne. myslim si, ze 2029 se i diky tvemu idolu eu rozpadne
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A uz to jede. Vetsi federalizace EU a jednotna armada pro lepsi obranu pred ruskem je pro nektere komousky hned fasismus.
    SMI
    SMI --- ---
    PER2: ?
    SMI
    SMI --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: pomateny lhar joudy by chtel fasismus tady a to se mu taky splni(lo), ackoli vzhledem k tomu, ze mnohokrat oznacil trumpa za zmrda, by pri ceste do zeme zaslibene mozna skoncil v koncentraku
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Mam tomu teda rozumet tak, ze kdyz tu nekdo neco postne, tak s tim automaticky souhlasi a konvenuje mu to tedy? Zajimave.
    PER2: To jsem rad ze se taky jednou shodnem.
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: ze ma federalizace nejake vyhody, vi asi kazdy a zaroven to vi i rusko, cina, amerika, a i proto se to nikdy nestane(nikdo z nich nepotrebuje jednotnou/silnou evropu), v dobe kdy realitu ohyba kdejaky fasoidni spasitel lidstva diky sireni fake news neo diktatorske rezimy .. takya zdravime do britanie a prejem hodne uspechu s brexitem, to byl velky uspech....
    PER2
    PER2 --- ---
    SMI: od nevolenyho typka, co povrazdil parset tisic africanu, to celkem sedi
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: napsal jsi mimo jiné tohle:
    "Tak EU uz davno neni to kvuli cemu byla vytvorena. Ted je to hlavne regulacni organ a plno lidem to zacina vadit. Viz treba ten porad propiranej green deal, zakaz spalovaku atp..kterej se tedka taky zmirnuje, ale uz to napachalo miliardovy skody v celem evropskem autoprumyslu. Jsem zvedavej kdy nemci prijdou na to ze vypnout jaderky nebyl dobrej napad.", repostoval jsi EU vlajku, za kterou je jakási jiná vlajka, pak něco o hrozných praktikách EU v souvislosti s Rumunskem a Moldávií..?

Tak asi to nebude imaginace vystřelená kritikou cookies, že? :)
    SMI
    SMI --- ---
    hyyyk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: To chce opravdu velkou davku imaginace udelat z toho ze nekomu vadi cookies nebo omezeni AI sluzeb ze chce zrusit EU. Priste doporucim vice cist a mene delat ukvapene zavery.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: tak to je fajn, že nejsi pro rozpad EU. Z toho, co sem postujes, si jeden začne myslet velmi lehce opak. A věř mi, za mylný message velmi často může jeho původce, ne příjemce.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nonic. Tohle neni klub o EU. Almadovi jsem psal ze to tu radsi resit nebudu. Tady jsou spis lidi pro rozpad EU nez pro vetsi sjednoceni vzhledem k rusky agresi.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Utopie to urcite je, ale zaroven ma plno dobrejch myslenek. Treba jako tu jednotnou armadu, nebo jednotny pravidla, mene prostoru pro narodni veto. Orban s Ficem uz by nemohli kurvit pomoc Ukrajine apod. Vzhledem k tomu ze mame na hranicich nepritele jako je belorusko a rusko, tak je potreba o tom zacit mluvit a ne resit zachody pro imaginarni pohlavi nebo vicka na petlahve. Je potreba se adaptovat na novou realitu.

RUZOVYKOLOUSEK: Jj. Proto jsem tu psal ze nektery regulace jsou nahovno a nektery zase nahovno nejsou. Jak uz to u regulaci byva ze? Jeste potrebujes neco zodpovedet? Uz jsi pochopila ze nejsem pro rozpad nebo odchod z EU, ale spis naopak ze? To jsme radi.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: jednotná armáda? To budou ale jednotná pravidla a regulace... Že jo?
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: federalizace eu je stejna utopie jakoze musk poleti na mars
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam