• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PER2: to by dal na Babise .. imunita od senatu neboli.
    PER2
    PER2 --- ---
    SEJDA: to doufam ne, snad bude zit dost dlouho, aby sthinul skoncit ve vezeni
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PER2: ze se Elon zabije v Roadsteru?
    PER2
    PER2 --- ---
    este 4 mesice decka, uz se celej tresu napetim...

KOUDY
    KOUDY --- ---

Elon:

13 hlasy od 13 respondentů

Nahod nakou anketu k tematu. Treba:
    Elonovi:
    - jsem nikdy nefandil
    - jsem fandil a uz nefandim
    - fandim
    PER2
    PER2 --- ---

koudy a vy...

Instrukce:
    jen me zajima, kolik lidem to tu pleveli svyma moudrama...

35 hlasy od 33 respondentů

E2E4
    E2E4 --- ---
    ERVIN: no jasně že dají, dáš ignorovat uživatele a zaškrtnes i "ignorovat odpovědi".
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Omluvy nikde, jen fnukani kvuli ignoru za kterej si dotycni muzou sami. Tak zpet k tematu :)

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ERVIN: v nastavení je to "skrýt (také) odpovědi/reakce na příspěvky ignorovaných" nicméně:

- mám pocit že s tím byli nějaký problémy a nefungovalo to (ale to už je nějakej ten pátek)
    - dotyčný může v daném postu reagovat na kolotočáře a na X dalších lidí včetně tebe a vzhledem k tomu že frajer tady i spí a je součástí mnoha debat tak pak přijdeš i o věci okolo
    KASPAREK
    KASPAREK --- ---
    ERVIN: jj, od ty doby co jsem taky vyhral koudyho DI mam pocit ze si celej nyx povida jenom s nim.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Já bych rád zjistil, jestli se nedaj nějak ignorovat i příspěvky, který Koudymu odpovídaj. Protože tenhle magor je tak "plodnej", že i DI mě od jeho slintů (respektive vašich odpovědí na ně) neuchránilo... #kecy
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Staci o me nelhat a nevymejslet si picoviny kvuli atention whoringu a bejt k tematu. Pak to tu bude fajn. Verim ze to jednou dokazete. Mozna :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    GEE: mně to teda akorát štve, jestli chcete marnit svůj čas čtením a odpovídáním koudymu, tak dávejte přímý replies, jinak to zbytečně zaplacujete.

jo a je to pořád stejný, na to napsat emulátor koudyho stačí jednoduchej skript à la Eliza , LLM není potřeba. :)
    SADY
    SADY --- ---
    PES: hada se tak dlouho nez to ostatni vzdaji nebo je da do DI, protoze musi odejit jako vitez (celou dobu ma pravdu ve vsem) a jina varianta neni 🤣
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: ja mam prace dost. Neboj. Jen tu vyvracim lzi, ktere tu atention whores siri. Pro tebe to jsou picoviny. Pro me je zas dulezity vyvratit lzi ktere o me nekdo vyklada.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: já rozumím akorát tomu, že se tady dohaduješ naprosto o pičovinách a vydržíš to celé dny... prostě máš málo práce a starostí...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Typek kterej do me neustale reje se divi, ze me to prestalo bavit a nechci aby dal cetl moje prispevky a mysli si, ze je to kvuli nejakymu mymu egu. Lol. Ja to delam pro tvoje ego kamo. Ne pro moje :))

Tak se tu snad zas muzeme vratit k Elonkovi o kterem tenhle klub je. V ignore jsou doufam vsichni lhari a incelove. Kdyby tam jeste nekdo chtel, tak mi klidne napiste. Mista mam dost. Omluv se od lidi, kteri siri nepravdy jen pro attention whoring nejspis nikdy nedockam..tak popojedem.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEE: nepoblil ses mu na labutích?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam