• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nyxaci ale rikali ze elonkovi 300 milionu lidi seda na lep!

SATAI
    SATAI --- ---
    Musk and Hegseth vow to “make Star Trek real” but miss the show’s lessons - Ars Technica
    https://arstechnica.com/culture/2026/01/pentagons-arsenal-of-freedom-tour-borrows-name-from-star-trek-episode-about-killer-ai/
    PER2
    PER2 --- ---
    concerning ketamine noises...

HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SMI: busted, damn
    SMI
    SMI --- ---
    PALEONTOLOG: pche. je videt, ze nemas to spravny DI, plebejce
    SMI
    SMI --- ---
    PES: me rite now

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Elon Musk je všudypřítomný, symboly, které ztělesňuje, dávno překročily rovinu lidského života, chtěl by být moderní Prométheus, který vede lidstvo do nové éry. A technologicky, ekonomicky i politicky si to nastavil nejlépe, jak mohl.

Elon Musk a jeho prométheovský sen
    https://www.irozhlas.cz/komentare/elon-musk-a-jeho-prometheovsky-sen_2601010629_cen
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PES: dik za info.
    ale stejne mam prdel hlavne z nyxe, kterej musi delat takovyhle harakiri, aby sj lidi mohli ppridit esencialni funkci nebejt videt :) nyx.cz je silenej obchodni model. mozna proto je stale tam kde byl pred 10 lety, ackoliv elitarstvi davno vyvanulo..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kamaradi jsou tam venku. Ne na internetech v klubu o elonkovi. Tady jsou jen hateri se svymi prognozami, ktere se postupne ukazuji jako mylne a pak jsou nasrani kdyz se jim za to vysmivam...:))
    GEE
    GEE --- ---
    Aspoň uz chápeme, proč tak fandí Elmikovi s humanoidnima robotama.

Každej potřebuje kamarády.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Jako ze je spatne ze kdyz mas penize, tak podporis server kde travis pulku zivota? Kdyz si koupim permici do fitka na pet let dopredu a neplatim ji mesicne, tak je to taky spatne? Asi je ten rozdil v mindsetu mezi vizionarema a posrankama no :)...Elon prachy ma az ted. Jeste sest let byly jeho firmy ve ztrate a zadnej miliardar nebyl. Miliardar je az diky tomu ze se zacinaj naplnovat jeho dlouhodoby vize na kterejch maka 20 let, ale sam urcite jeho zivotni cestu znas, takze kdo jsem ja, abych ti ji vysvetloval :)
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: Takže skoro stejná diagnóza jako ten Elon - peněz, že už o nich netřeba přemýšlet a tak si lze ten "pohodlný život" koupit (či si koupit odstranění problémů).

Možná to je prazáklad toho problému s Elonem - kdyby s těmi prachy a firmami nezískal vliv a moc, tak by se v něm to latentní zmrdství nemohlo takhle projevit (a byl by stále miláček davů 😁😁😁)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Ja uz mam tohle dyl prosimte. Byl jsem chudej, ale zjistil jsem, ze bejt bohatej je lepsi a vyhoda bohatstvi je, ze si muzes koupit premiovku az do duchodu treba. Dva roky jsem se tu nicmene s par nyxakama zkousel o Elonkovi hadat a kdyz jsem zjistil ze to fakt nikam nevede, tak jsem si je zacala postupne hazet do ignore, protoze to pro nas vsechny bylo lepsi. To ze je z toho Omnihash vybzikanej me neprekvapuje, ale opravdu si nepotrebuju koupit hned premiovku abych si mohl hodit ctyri nyxaky z klubu o Elonovi do ignore.
    PES
    PES --- ---
    PALEONTOLOG: počítá se teď od předplacených let Prémiovky...

Ale zase alespoň NYX dostal cca 10k , pokud si to KOUDY pořizoval v období vánočního bonusu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PES: club 10? nebo jakou ma dnes di kapacitu?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Ja v DI zas tolik lidi nemam. Neboj. Jsou tu daleko vetsi machri. Jenom bych rad do klubu kam chodim deset let dal hazel nejaky novinky. Chapu, ze 70% klubu zmenilo stranu a kdo neotocil s nima nemysli si najednou ze Elon je hned arcidemon kterej vede lidstvo do zahuby tak je proti nim..ale to neni muj problem ze.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: To už je spíš postižení DI mánií 🤣🤣🤣
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Koudyho 25 let předplatnýho, aby se už nikdy nestalo, že by si dal někdo do DI jeho dřív než naopak, made my day :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam