• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PER2
    PER2 --- ---
    XCHAOS: tay mas jak vypadaj odpustky v realite ;)
    The dirty reality behind "green steel" | DW Documentary
    https://youtu.be/Z_qnA_slT-A
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DZODZO: samozřejmě, ale s tím ať si lámou hlavu oni, já si koupil odpustek :-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    XCHAOS: neviem ci tie 2E stacia na offsetovanie uhlikovej stopy :)
    PER2
    PER2 --- ---
    XCHAOS: hele elmo muze vozit lidi starshipem se starlinkem included, jak to velkolepe sliboval ;) kazdyho volba s kym pak poleti a jestli nutne potrebuje na hodinu internet... (:
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PER2: jsem si říkal, že něco takovýho v tom bude :-) Jo, Ryanair by klidně vozil cestující i na stojáka, jen aby byl nejlevnější. Je fakt, že když jsem před 2 lety platil semi-last-minute z Girony do Pardubic 10€ (celkem 12€, ale 2€ jsem přihodil na offsetování uhlíkové stopy :), tak jsem trochu kroutil hlavou... ale byl jsem za to rád :-) Holt takhle to dopadá, když se dva disruptoři potkaj, a jeden není schopnej disruptnout druhýho :-)
    PER2
    PER2 --- ---
    XCHAOS: ryanair odmitl starlinky kvuli tomu, ze by mely letadla pak vetsi spotrebu paliva, a ze to pak nedava ekonomicky pro jejich sluzby smysl ... a tam se pak rozjel jejich feud...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SUMAC: spíš jim vypoví smlouvu na Starlink na palubě. Nebo možná Ryanair jako lowcost odmítl Starlink na palubě, nevím...
    PER2
    PER2 --- ---
    SUMAC: a muze vyhodit piloty a misto nich da groka :p
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    To ze Elon vytrolil sefika ryanairu je jedna vec..to ze trolli i trochu tupe nyxaky..to uz je fakt tresnicka na dortu :))
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    SMI: haha zajimava predstava, Emu koupi ryainair, ponecha jeho ultralow-cost sluzby a charakter, ale bude za to chtit ceny jako maji BA a KLM za business class. to bude urcite fungovat!
    SMI
    SMI --- ---
    PER2: tohle je docela vtipny, to be fair. a vyprovokovat dementa, aby koupil za prepalenou cenu aerolinky, aby si pak obratem koupili novy letadla (nejlepe od airbusu) a pretahli vedeni (po vzoru twt a bsky) mi zni celkem zajimave
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PER2: svoboda projevu be like "já si budu dělat legraci z kohokoliv, ale ze mě si nebude legraci dělat nikdo"
    PER2
    PER2 --- ---
    cringe king se asi zase trosku preslehnul, nothing to see here

PER2
    PER2 --- ---
    bacha, village idiot bude kupovat letadla :p

SADY
    SADY --- ---
    PER2: londynskej Arsenal mu ve velkym stylu dal kosem a on z toho ma zjevne traumatko debilek :)))
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: jsou to hlasovací akcie anebo jen investiční?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nekomu to muze prijit jak skvely napad. Nekomu to muze prijit jako spatny napad. Ja na to nemam vubec zadny nazor.

SATAI
    SATAI --- ---
    PER2: hlavně SATAI
    PES
    PES --- ---
    PER2: mohl by zase chtít další moratorium na vývoj AI (aby moho opět dohánět ztrátu na konkurenci)
    PER2
    PER2 --- ---
    love it, kam se hrabou bond villains kamo...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam