• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY, KOLCON: V pohode, kdyz se vam vysledky studie nelibi, tak je klidne ignorujte. Ale je dobre si byt vedomy toho, co rika doopravdy. Teda, pro ostatni, kteri nemaji predem jasny nazor, bez ohledu na data...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tyvole to nema smysl. Jdu radsi ven.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    DOKIS: Kterem...
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: Jrerem grafu? Je jich tam nekolik...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOKIS: Rika. Mas to v tom grafu..Jinak staci zadat do googlu "anthropic jobs study" a vyjede ti to hned.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: Proc? Aby si ten koho to zajima, mohl tu studii precist (to jsem udelal) a presvedcit se, jestli to fakt rika (ne). Kdyz nedas odkaz, tak jak mam vedet, na jakou studii se to odkazuje?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOKIS: Proc? To podstatny je v tom screenu. Narozdil od Pera a jinych sem hazim overeny informace a ne ze Elon je proruskej pedak apod...ale ze jsi to ty a nechce se ti tech pet vterin googlit..tak teda tady mas.

Labor market impacts of AI: A new measure and early evidence \ Anthropic
    https://www.anthropic.com/research/labor-market-impacts
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: Asi je to marny, ale stejne to zkusim... Davej odkazy na zdroje. Obrazek toho, jak nekdo pise, ze Anthropic neco tvrdi, je dost na prd.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jejda. Velka AI firma dava za pravdu spis me, nez Stinkymu, omnihashovi nebo velkemu graffiti masterovi s remeslnym backgroundem z temu Ervinovi..Bentey stolecky pojedou dal.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PES: To nevím, prostě tam 4G/LTE/5G nenaběhne a telefon ukáže 3G (vulgo - bez internetu) - odzkoušeno na několika android / iphone telefonech, možná to znamená bez internetu a ty telefony to nemají jak jinak označit
    PES
    PES --- ---
    ADAMIRA: u nás ani v okolí se už 3G přece nepoužívá (opuštěno ve prospěch 4G/5G).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PES: tak nic jinýho tam nechytnu (v 95% tam nic jinýcho nechytnu, je možny že položíš mobil na správný místo a na pár minut ti to chytne LTE ale to je fakt nepoužitelný a docela výjmečný) i na ofiko stránkách tmobile je to místo označený jako flek bez 5G/LTE.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SEJDA: Ah, díky. Na mobilu vidím leda p***u.

Ale pobavilo mě to.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DOCKINEZ: Gork s jointem asi nebude Grog. Nebo jsem neco zaspal?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Grok dobře zlobří :)

TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    OMNIHASH: to je ten trik: obyvatel, ne uzemi
    ja tu mam dve carky na mobilu kdyz to dobre jde a to neutahne ani zoom call poradne
    starlink a jsem na tom jak v praze
    PES
    PES --- ---
    ADAMIRA: 3G už tam není ani náhodou...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OMNIHASH: Já třeba tu smůlu mám a na chatě jsem v nepokrtym ďolíku (potažmo je tam 3G).

Jako je to kus od prahy, docela obydelnej, nebudu lhát, ne že bych ten interent fakt potřeboval (akorát mi to na tomhle místě eliminuje HO) - ale jako tuhle loterii jsem výhrát nechtěl.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    OMNIHASH: 4G te pokryje, ale da ti jenom 5Mpbs kdyz nejsi dost blizko.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TRANCEWARP: T-mobile se kasá, že 4G pokrejvá 99.5% obyvatel, buď máš fakt smůlu, nebo bydlíš na strašný pastoušce :)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    OMNIHASH: mel... ale neni... 20mbps wifi za 500 mesicne
    je to hodne stranou
    starlink slape krasne a ocividne pridali dalsi satelity, takze uz nemam vypadky ani kdyz mi tam trochu brani strom ve vyhledu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam