• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KOLCON: hele nechci se dotknout tvyho ega, ale urednikovi v bruselu je to co delas na netu totalne u prdele do te doby, dokus neporusujes zakony. a me ostatne taky. cau
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    PER2: Zajímavý... A já myslel že to je technologie co mi naopak zpřístupní názory lidí z druhého konce světa (co nemluví anglicky)
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SUMAC: Chat control, DNA, omnibus, eidas a další iniciativy, kterými chce hnusný úředník strkat svoje špinavé pazoury do mého soukromí. Anglicky? Ano. Německy? Ano. Japonsky, korejsky, čínsky a další hromadou jazyků? Ne. 99% zpráv z feeduověřovat nepotřebuju a jsem rád, že mi to grok přeloží. Na to 1% si názor udělám sám a nepotřebuju, aby se mi do toho Brusel sral.
    PER2
    PER2 --- ---
    KASPAREK: navic cim rozsirenejsi ta technologie bude, tim mensi bude i tlak na to, aby se lidi ucili jazyky(lidi jsou stejne cimdal dementnejsi), tim snadnejsi pak bude podavat tu "pravou pravdu"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KASPAREK: Jo vrcholem diskuse s volicema Reform na FB co jsem zažil je že mi odpovídají už ani ne anglicky , ale hazou emoji lidoopů, záchodů a hoven. Slova už nejsou so bývala, jedno v jakém jazyce.
    KASPAREK
    KASPAREK --- ---
    PER2: vzhledem k tomu ze aktualne vetsina lidi neumi diskutovat ve stejnym jazyce, bud odpovidaji na neco jinyho, nebo si nedokazou predstavit postoj protistrany, tak pochybuju ze budou mit nekdy predstavivost na to ze neco muze byt nuance prekladace a ne postoj protistrany.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KOLCON: smirovat jak? legislativnima regulacema AI na sitich ve verejnem prostoru?? hele napred tu pises jak se radujes z AI generated auto prekladu a jak to libtardum diky tomuhle nandas, a pak chces hledat vice pohledu sam od sebe? umis aspon anglicky nebo ses porad ze stary skoly co se ucila rustinu, ze tak potrebujes AI preklad na twittru? lol
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SUMAC: EU má potřebu mě "chránit"? A nejlépe tak, že bude všechno šmírovat... Asi nechci, dík. Najdu si víc zdrojů a pohledů sám...
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KOLCON: Jo s tím počítám i na Muskove síti. Musk a Xi mají na to celkem podobnej pohled. Jedinej kdo má potřebu te ochránit před zneužitím AI jsou libtardske vlády v EU.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Proc si z nove featury vzit to nejlepsi, aka ze spojuje svet jednim jazykem..kdyz si z ni clovek muze vzit to nejhorsi..treba ze bude sirit lgbt nebo levicovej nebo komunistickej nebo proruskej nebo proukajinskej narativ.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SUMAC: Tak v Číně snad počítáš s tím že je všechno monitorované a ovlivněné propagandou ne... a pozor aby ti AI za tyhle řeči nestrhla sociální kredit.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PER2: tak prave v CLR uz to vicemene jede presne takhe nekolik let, preklada to z AJ podle urciteho, rekneme "redakcniho zameru". ale tohle je to nejmelnsi, daleko podstatnejsi je ze AI v CLR tlaci prednostne urcite produkty, sluzby, zpravy a konzument vazne nepozna co je pravda a co ne (a vetsine je to stejne jedno pac maji presne stejny pohled na vec jako tady kolega dole).
    PER2
    PER2 --- ---
    SUMAC: s necim takovym pocitam, az to lidi zacnou pouzivat uplne bezne a zvyknou si na to, jen otazka casu nez to prijde a nemusi to byt jen grok
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SUMAC: Nějak jsem si takových debat tam nevšiml... ale jistě to může nastat
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KOLCON: no a když grok se na pokyn někoho cukne a začne překládat třeba čínský text do češtiny ne úplně přesně a vloží si tam sem a tam nějakou nuanci aby podpořil pohled na svět svyho majitele, tak si toho člověk co neumí čínsky ani nevšimne a budeme se hádat do nekonečna o něčem co nikdo nikdy neřekl. Tudy ne přátelé.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Ty automatické Grok překlady na X jsou geniální, konečně se otevírá vzájemná diskuze všem bez ohledu na jazyk. Noční můra všech libtardích režimů, za mě paleček nahoru (pro některá ID tady - píšu paleček, ne pravice).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kicom speak :)
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: Vyroba antihmoty funguje. Uz to jen naskalovat a mame neomezenou energii.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: Tesla ma mene nez 10 aut v Austinu. To mi taky fakt neprijde jako hodne.

KOUDY: Jasne, a bude to co chvili. Jako uz 10 let. One more lane will fix it. No, uvidime...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOKIS: Takze samozrizeni funguje. Ted uz ho staci jen naskalovat, coz tesle s 10M autama asi pujde o neco lip nez Waymu, ktere vyroba kazdeho auta stoji 4 mega a nemit za sebou google, tak uz davno krachnul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam