• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PEJR
    PEJR --- ---
    SUMAC: No, v cechach francouzsky mluvi malokdo, takze cekam, ze jde spis ontohle desolate..

Desolate primarily describes a place that is uninhabited, barren, and empty of life, or a person who feels overcome by extreme loneliness and grief. As a verb, it means to lay waste to a place or to fill someone with deep misery.

Uplne spravne cesky mi na tu skupinu sedi deprivant, ale to uz zni asi prilis nespolecensky oznaceni
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    a mne se pokazde kdyz se rekne desolat vybavi tohle:

Désolé is a French adjective that translates to "sorry" or "apologetic" in English. It is used to express regret or to apologize, often as a standalone word (Sorry!) or as part of the common phrase "je suis désolé" (I am sorry).

coz je presne co oni nejsou;)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SMI: dezolati nemaji deti a maji exekuce. Musk ma deti (jeste nestihl vydedit vsechny) a zatim nema exekuce.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SMI: slovo "dezolát" se týká celkového zoufalství, ze stavu sebe i světa. Dezolát z textu Vypsané Fixy a tak. Neznamená to, že je člověk proruský.

Elon predikoval za poslední léta všechno možné, a skupování médií je nejlepší cesta, jak odvést pozornost od starých predikcí, ehm, novými predikcemi :-)
    SMI
    SMI --- ---
    XCHAOS: mozna jsi dezolat v puvodnim slova smyslu, stejne jako pulka nyxu, co tady ma cas hloubat nad nesmrtelnosti chrousta, podobne jako mir chteji vsichni, jen nekteri ne za cenu poroby (jinych), ale ne v tom prenesem

ale zpatky ontopic - narazil jsem v pauze na jednu z neomylnych predikci nejbohatsiho genyja planety, zatimco v rusacku zacinaji poulicni boje o benzin mad maximov style

KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Nejlepsi je podle me nebejt zadnej dezolat a nesirit o lidech vyfabulovany lzi jako to dela napriklad Jony/Stinky. Bud lepsi :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: dezolát nemusí být jen proruskej... já jsem třeba dezolát a nejsem proruskej :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Proc bych nekoho bannoval proboha? :D..Co to tu zas jedes za proruskej dezo narativ? Ja si davam lidi do DI ne kvuli tomu ze ONI me serou..Oni mi jsou uplne u prdele, stejne jako jejich zivoty..Davam si je tam proto, protoze ocividne hrozne seru JA JE..a chci jim zmizet ze zivota..proto DI..:))..kdyby me srali, tak si je dam do normalniho ignore..Pokud nekdy koupim nyx, tak to tu bude stejny jako doted..Jediny co zmenim je, ze pozvankovy fakeIDs budou placeny 1000kc abych byl rychle milionar :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XARGH: myslel jsem teda ovečky, byl to překlep. Prostě problém je, že nás libtardy víc baví trollit někde, kde jsme ve skutečnosti ownovaný předem, místo abychom usilovali o autonomii (a zase taky na Mastodonu není koho trollit, když jsou tam všichni dezoláti hned zabanovaný...)
    XARGH
    XARGH --- ---
    XCHAOS: to driv prijde "The Year of the Linux Desktop" :)
    jinak zabavny napad, pobavil jsi mne :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XARGH: tak pokud by to tady KOUDY koupil a zabanoval nás, tak bych aspoň získal ovečku k sobě na [Mastodon 🐘 / Fediverse - decentralizovaná sociální síť / #joinmastodon] ..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Nicholas Kristof: "Elon Musk says no one can name a person who died from his aid cuts ...
    Gbessey Kiadu, age 1, died of malaria because of his cuts to malaria medication in Liberia. I talked to his mom in her village.
    Achol Deng was an 8-year-old girl with HIV in South Sudan who died when Musk cut funding for the health care worker who provided her medicines. I talked to the healthcare workers."
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Gratulace..Jeste alespon 30 let at tu s nama nas oblibeny filantrop a vizionar je!

XARGH
    XARGH --- ---
    fakany drti TikTok, Koudyho drti NYX :DD

na NPD terapie nefunguje, ale s tou zavislosti na nyxu by neco slo udelat :)
    SADY
    SADY --- ---
    JONY: to teda, kdyz ti musi davat minuska z multaku :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Nema..ani nikdy mit nebude. Ostatni modely se trenujou na daleko vetsim poctu lidi apod.
    PES
    PES --- ---
    Bude to zajímavé na všech stranách. Kdy Muskovi zaříznou AI? Anebo on nemá tak pokročilou a dobrou, aby mu ji nějak museli zakazovat???
    USA chtějí omezit přístup k dalšímu modelu umělé inteligence - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-usa-chteji-omezit-pristup-k-dalsimu-modelu-umele-inteligence-40585171
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    I majkl uz sere na delaware..soudkyne ten stat slusne zabila.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    xmoney jedou.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja se jen snizuju na tvoji dlouhodobou ubohou uroven joudo..Je krasny videt, ze ti to nastaveny zrcadlo nechutna :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam