• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    SADY
    SADY --- ---
    TRANCEWARP: no vlastne to je reakce na to, ze jsi kvalitne nezodpovedel otazku predtim

zkratim to, tvrdil ze AI brzo bude - uz tam skoro jsme nebo tak neco

a ja se ptal, jak jsi na to prisel? a doplnil jsem, kdyz llm nuc kreativne resit nemusi

na to jsi odvetil, ze je skvela na hledani patternu na datech, coz prave vubec nesouviselo s tim, na co jsem se ptal...

proc myslis ze bude AGI? proc nyslis ze jsme blizko? a vynecham ted podsouvani, at se neseknem... proc si myslis ty dve veci co prohlasujes?
    PER2
    PER2 --- ---
    spasitel pravil:

Interviewer: When do you think Optimus will be a better surgeon than the best surgeons?
    Musk: Three years - At scale!

elizabeth holmes loves this!
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    AVATAR: to sme dva... budoucnost ukaze
    TRANCEWARP: no, pleteš si encyklopedické znalosti s chytrostí. Navíc chytřejší než kterejkoli samostatnej člověk na světě = chytřejší, než nejchytřejší člověk na světě. Už mě to neba...

Me VS ChatGPT
    https://youtu.be/83cDUAJnyR4?is=UCqMY5A10geE-q99
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    AVATAR: omg ty fakt mas problem chapat text

chytrejsi nez kterejkoliv samostatnej clovek

sem to psal nekolikrat

tedka uz ai dava bezne testy lip nez nejlepsi studenti prestiznich vysokejch skol

este kus a bude schopna je davat lip, jak jakejkoliv clovek, postupne ve vsech oborech

pak mas nejchytrejsi inteligenci na planete

a muzes ji mit 100000x

efektivne mas agi

hal9000 neni potreba

uz chapes nebo to potrebujes namalovat?
    TRANCEWARP: aha, takže už ne chytřejší, než lidi, jen stávající nástroj s větším kontextem. Dál už radši no comment, ať to neskončí urážkama ;)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    AVATAR: no to sem psal, agi bude mega draha na provoz, v nasem aktualnim pojeti proste hodne naslaplej model s obrim kontextem a hlubokym reasoningem, nic lepsi s tim aktualne udelat nejde AFAIK

to bude brzo a bude to schopny resit vsechno, co po tom hodis, neco lip neco hur

nejaka omniscient AGI na urovni scifi neni vubec na stole a uvazujou o ni jen lidi, co vi o ML uplny prd (a vidis, tady se nabizi te urazit, neudelam to, vem si priklad ze me, neimplikuju tvoje znalosti, protoze te neznam)

nam smrtelnikum vyvoj nejspis prinese hodne dobry modely schopny resit mnohe, ale ty nejlepsi asi ne, nebo budou dost drahy

realne nemas poneti na cem zakladam svoji budoucnost, odhadovat na zaklade par kusych informaci, co jsem sem postnul nema cenu a je to mimo

btw vsichni politici jsou davno zaplaceny ))
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    AVATAR: problemy muzou bejt jakykoliv
    Jinak to, co popisuješ je narrow AI - AI vytvořená na řešení konkrétních problémů. Ne general (to je to g v agi).
    TRANCEWARP: takže zakládáš svou budoucnost na (jak píšeš) nepravděpodobném scénáři? To není moc chytrý, ne?

Proč si myslíš, že agi nebude kreativní? To pak nebude chytřejší, než lidi (tvoje definice, ne moje). A co můj argument, že každej tvůj nápad agi přes noc okopíruje a tudíž ti tvá kreativita bude k prdu?

Vytvořit cokoli budou moct ti, kteří k agi budou mít přístup. Ty to nebudeš. Představ si to jako miliardy imigrantů chytřejších než ty, kteří makaj 24/7 za cenu nižší, než je minimální mzda. Stát tě neochrání, protože si jejich představitele koupí korporáty.

To, co uvažuju? Moje otázky jsou přímou reakci na to, jak uvažuješ ty a kde vidím logické nedostatky v tvém uvažování.

No, asi jsem s tebou hotovej, diskuze s tebou není moc zábavná, protože si neustále odporuješ a nejsi schopnej zastávat a argumentovat svůj názor, který ti rozporuji. Což by bylo asi i ok, kdyby ses při tom netvářil, že jsi konzistence sama, zatímco neustále upravuješ své názory podle toho, jak ti je vyvracím. Nuda.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    AVATAR: aha, uz te chapu, ale na to sem ti odpovedel

pokud teda nedovedes pochopit moji minulou odpoved, tak tady to mas uplne konkretne:

podle me tvoje otazka spatne polozena, protoze si nemyslim, ze takova budoucnost nastane, ale odpovedel jsem na ni ve variante 1

nebudes nutnej, ale budes mit moznost si vytvorit cokoliv, co budes potrebovat

kreativni lidi budou potreba vzdycky, protoze maj napady

ze by agi vyresilo vsechny usecasy vsech veci vsema zpusobama sama od sebe je nesmysl, protoze by to stalo nekonecne zdroju

bude to porad nastroj kterymu lidi daj problem a ono ho to vyresi, nejspis pak zacne i pokladat samo otazky, ktery bude resit

tvoje premisa mi nedava smysl, je neuveritelne neekonomicky, aby to tak bylo

takze to, co uvazujes, se nikdy nestane
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: o vás se soudit nic neodvažuji, asi bych pak propadl depce z toho co mne tady obklopuje 😟

Spaceballs - I Knew It I'm Surrounded By Assholes
    https://www.youtube.com/watch?v=MhLqPfAylF4
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Pripada mi ze se tu snazis jet dlouhodobe strategii "podle sebe soudim tebe" ktera ti uplne nevychazi, ale za posledni tri dny jsi tu dostal hate asi od peti lidi, tak do tebe nebudu kopat :)))
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: jenže to nedokážeš pochopit ty , tak se nesnaž o tu idiotskou strategii převrátit to na protistranu.

Btw. já poměrně dobře chápu proč se Avatar ptá jak se ptá a na co se ptá.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: To ze to nedokazes pochopit ty prece neznamena, ze to tak maji i ostatni. Ja to chapu moc dobre a nad jeho dystopickejma konstruktama se smeju dlouhodobe :)
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: když nedokážeš pochopite na co se ptá, tak to spíš prozrazuje dost nelichotivé věci o Tvé úrovni a rozhledu ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    :DDD ...diskuze s avatarem je vzdycky obohacujici asi jako diskuze se psem :D
    TRANCEWARP: jo no. Stává se. Jen to někdo musel objevit, navrhnout, muselo to být schváleno, někdo to musel napsat a celý proces krádeže trval nejspíš docela dlouho.

Teď si představ, že je ten proces automatizovanej a bez lidského zásahu, krádež i s developmentem přes noc, jen proto že nějakej korpo napsal agentovi, aby crawloval všechny nový služby a vytvářel jejich kopii. Scary, right?
    TRANCEWARP: sry, ale ne. Pokud ti nestačí, že to dám do uvozovek a otazník na konci, pak jsi fakt blbej a diskuze s blbcem nemá smysl :)

Osobně si spíš myslím, že to je nějakej obrannej mechanismus tvýho mozku, kterej ignoruje nepříjemný myšlenky. Na jednu stranu je asi hezky žít v ignoraci, na druhou se s tebou nedá bavit
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    AVATAR: tak ja presne asi nechapu, na co se ptas ;)
    tak to zkus jak pro blbyho, jedno slovo na stranku )))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam