• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    Koně z jiného úhlu pohledu, než jako cvičební náčinní.
    Zvídaví lidé vítaní, stejně jako vlastní zkušenosti.
    rozbalit záhlaví
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: tuhle paní bych střelila mezi oči, koně porvaný, sežraný hmyzem a takovej mix, že ani jeden nevěděl co to bylo před křížením, baba to má rozesetý po 4 vesnicích asi podle kondice koní, no a matky vychrtlý a maskovaný dekama....brrr
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: ano bohuzel takovych mnozicu jsou mraky ale tem konim ve finale spis ublizuji ale tak co hlavne ze vydelaji ;) a plemenarska inspekce je imho moc shovivava
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: hele můžu tě spamovat v poště ať nekazíme diskuzi? ráda to proberu, nechci být prasák
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: hele ale ad tahle plemenitba všeho, to by se ti moc líbila paní Dlabalová kterou jsem navštívila, to byl jako mazec, supr kšeftařka, někdo u ní ustájil appíka, šup obtáhla s ním celé své stádo a pokouší se prodávat za 35000 mrňata a vesele je dává už v 5 měsících....zajímavý zážitek jsem měla
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: jako ja chapu ze si chces vyrobit hribatko a bude to vsechno krasny, ale ona ta divoka plemenitba ma svoje dusledky ktery malokdo domysli. Zkusim se nad tim zamyslet a napsat vic az budu u kompu, ale proste to neni jen " juuu pripustime Ferdu na Manu a vypadne krasny hribe"...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: áha...
    tak to jsem zase o něco teda moudřejší no
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: me napada treba myopatie, ale to chce zhodnotit zatezovej rezim a taky udelat krve
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: no jestli si to inzeruji tak urcite ne v souladu s plemenatskym zakonem. Pak ti kone maj nejak vypada kdyz kazdej vyrabi akorat sprsky, uz ted je jich spousta dusnejch a chromejch a exterierove spatnejch chudaku, za chvili to dopadne jak u psu. Vis blby je treba, ze kdyz mas bezpuvodovou kobylu, tak treba nemas sanci zjistit, jestli na ni nahodou nepripoustis jejiho brachu nebo otce. A to je jen jeden z mnoha...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: ale vždyť u welsháků je všude že připouští bezpůvodové klisny, nebo klisny všech plemen, takže si lidi inzerují na webech tedy kravinu?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: a majitele hrebce ti ho na bezpapirovoumkonylu pripusti? Jinak ja jsemzeda dost proti cerny pelenitbe, takovejch hribatek "z lasky" comjim pak neodledas puvod a nic tu je.. A asi bys mela vedet ze je to protizakonny ;)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: ne, jsem koňácký prase, chci si hříbě nechat a žádné už nemít abych trochu ospravedlnila že to bude bez pp
    je to moje životní láska a parťačka, to je to druhé a poslední čím se lze omluvit, jinak klopí uši a přiznávám že je to koňský mix
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: a kobylu mas zapsanou v plemenny knize u velsu?
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    tak držte palce poníčkovi.... dneska fakt děs běs, právě tam jela majitelka s vetem.... bojím....
    PES
    PES --- ---
    SHAMPOO: ještě toho trochu...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Tak za hezky pribehy od koni te tu snad nikdo popotahovat nebude.
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PES: :D ale no tak a fotky to chce :)
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: He-he-he... My nesmíme ani naznačovat...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    NYEMI: jen ať pes vypráví :) má vždycky pěkný fotky a určitě mraky storek :) ale víš jak, když vidíš v druhý stáji kam jedeš koně stejnýho typu, kterej vypadá že prostřelí stropem jak je vypsychnutej díky paničce, je to prostě žůžo vomuchlat takovýho flegmouše :) a navíc není nucenej do prací co nechce, tak s ním panička dělá co ho baví, je vidět že mají hezký pouto a hřebec je to luxusní, uznávám na mé fotce ne :D ale tak na paničky fotce

NYEMI
    NYEMI --- ---
    SHAMPOO: Jako charakterem to bude urcite, na druhou stranu dostatecnou peci a dobrou vuli muzes takhle chocit kdejakyho kone. Pes by mohl vypravet!
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    TETA_JELENA: strašně se mi líbí když k výuce ježdění patří i nalehávání na koníka :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    No tak já se byla podívat o víkendu ve Vansdorfu a konečně jsem si udělala jasno s budoucím ženichem pro mojí holku a bude to mr. Pretoria Raven protože přátelé, ten kůň je dokonelost sama, takovýho pohodáře jsem neviděla, dokud panička nepřišla, stál jak přikovanej a nehnul se a jakmile panička zavolal, byl tam šťastnej koníček co na něj mluví jeho maminka :) to bylo tak pěkný vidět, krásnej mohutnej koník, dokonalý charakter, ale když si odpustím odu na Ravena, tak jsem se dozvěděla o té naší fobii z veta a ano, Tamara pochází od Vansdorfu právě a skutečně tam je veterinář, samo je levnější a využívá ho spousta lidí, co očkuje koně tak, jako by měl oštěp a bere to s rozběhem, takže je to fakt jasný odkud to máme :DD
    a přidávám jak Ravena žerou mouchy :))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam