no ještě navíc lezu, takže zlomená noha, i jen malíček by mě odrovnala z jedinýho sportu, který jsem schopná / ochotná provozovat.... a třeba s tou achilovkou, to je další věc... přijeli na návštěvu známí, holčina dvanáctiletá jak strašně miluje koníšky - a přišla mi do stájí právě v žabkách, aby mi tam machrovala jak na koních jezdila a kdesi cosi... takže jsem složitě půjčovala boty, nakonec ona dostala moje a já se potila v zateplených ariatech jedné dobré duše (bylo to v létě).... a šli jsme s poníkama na procházku a holčina, jak vedla poníka, tak jí zezadu přišlápnul nohu... tak pravila s očima na vrch hlavy, jak je ráda, že měla ty moje boty.... je pravda, že náš poník je plašan a jsou tam dva, takže často se člověk ocitne v situaci "mezi ponclama", kdy už se to uhlídat nedá...
Jinak poník je pořád nějakej pochroumanej... majitelka moc neřeší, vetova asistentka řekla že mu nic není, chiropraktor nic nenašel, podkovář ho upravil - takže poník někdy vypadá dobře, jindy míň... první den, kdy sám od sebe běhal na něj jedna nána posadila svoje haranty, od tý doby je zase chromej... jako fakt mu nemůžou dát pár dní na to, aby se zotavil? Je mi ho líto, majitelka na to prdí, chjo...
Včera jsme ho vyhodily na takovou jízdárnu, kde je tmavý písek (nevím co to je, prostě cosi nasypaného) a poníček zase nechtěl běhat ani od kolegy se nenechal vyprudit - ale asi hodinu se tam válel (bylo teplo), tak si myslím, že ho fakt berou záda a že si je nahříval a masíroval... lehal si tam, jednu chvíli ležel nataženej na boku, tak jsme si říkaly s kolegyní že doufáme, že nám tam nechcípnul :-)... ale zvednul se a zase fungoval