CAROLIAN: Kez mu to vydrzi!
A ja jsem byla za konickama. Potesilo mne, ze jsem vzala svyho kamarada, kteryho jsem minulej tejden posadila poprvy na kone (jako v jeho zivote) na Sol a sli jsme na prochazku. Kamarad na tom sedi uplne supracky, normalne, nema strach, protoze nevi, ceho by se mel bat. Neni ztuhlej, nehysterci a dneska jsem zjistila ze ani netaha za voteze.
Dneska jsem vydyndala kone, dostal teda westernacky sedlo, a dostal voteze do ruky. A zakladni rada, jak zastavit a sterchat patickama, a zatacet. Opravdu jen crashcourse.
Ten clovek ma na to uplnej cit, toho kone nebral za hubu, zatimco ho normalne zvladl nenechat zrat. A co mne opravdu hodne potesilo bylo, ze ten kon pod nim byl uplne v klidu. A o jsme narazili treba na traktor na lesni pesine, hystericky cokly, auta, vesnici, vsechno. Mela jsem dost radost videt ho, jak si uziva vychazku. A muj kamarad teda taky.
Bohuzel, mobilovky :/
A jako kdyz jsme zavadili o tema helem, that's cute. ALe kolik z vas vozi treba lekarnicku, aha, AHA? Ja ji treba taham temer vzdycky, kdyz jedu s nekym. Jakto ze vsichni ti chytri lide, co se chrani helmou, s sebou nemaji neco tak zakladniho, jako lekarnu. Jen takova myslenka.