ANABEL_LEE: jsem jinou vetku propásla, měla jsem tam ve středu "kozí" vetku, dělá i koně, měla jsem jí poncla ukázat.... ale uvidím.... teď na poníkovi minimálně do pondělka nikdo jezdit nebude (v neděli chodí taková holčička, kterou občas maminka vodí, velmi často odmítne na poníka vůbec sednout), tak snad to pomůže - já ho dneska večer zase pustím a nechám chodit a uvidíme....
ad vylomené kopyto - SHAMPOO má pravdu, kobyla měla kopyta přerostlý - to jsem psala svoje anabáze s majitelkou, která měla pocit, že dokud kůň neprošlape podkovy tak, že se rozpůlí, tak "je to dobrý" a že je blbost platit za kováře zbytečně (takže kovář takhle v květnu zuřil, protože kobylu naposledy viděl v půlce ledna)... pak se nám podařilo jí nějak vysvětlit, že by to teda fakt chtělo každý dva měsíce, pak teda zkoušela kobylu bosky, že by se ušetřilo, ale myslím, že na to strouhání zase kašlala (to nevím, jsem tam asi rok nechodila, poté co jsem usoudila, že nemám zapotřebí se nechat zabít hysterickým, v podstatě týraným - týraným ve smyslu různě zanedbaným - zvířetem).