tak kůň na kruháči mě dostal.....
nestíhám, jen jednu ilustrační... Charlie je ten méně "příjemný poník"... někdy mám pocit, že je to osel kříženej s kozou... i když tady to vypadá, že je kříženej spíš s tankem???
Dcera samozřejmě dělá ksichty, protestuje proti focení a vůbec provozuje všechno ostatní, jen ne jízdu na koni (a jestli se dozví, že jsem vám sem tu fotku dala, tak mi asi hodí pubertální hysák :-))
(holky trénujou na horse show, to jsem teda moc zvědavá, co z toho bude... je to sranda akce tady v horách, budou si poníky různě půjčovat a tak - na jednom teď pár dní jezdily, dalšího uvidíme až tam... jednoho máme svýho - právě Charlese, možná si budeme moc na začátek půjčit i toho "našeho", ale je otázka, jak na tom bude - jeho kulhání a nekulhání se záhadně střídá - třeba po návštěvě vetky byl pár dní v pohodě - zřjmě jak za něj tahal a ohýbala, tak ho nějak "narovnala", v pátek ale zase večer trochu kulhal.... takže prostě pořád nic nevíme...
jo a ještě dám jednu kozí... to vám byla párty, že i slušné dámy usínaly s hlavou na stole...

... ta spící je prosím ta moje kozena... na balíku leží kluci sirotci... ti co jsme krmili kapátkem a tak :-)... asi si to fakt pamatujou, protože ačkoliv byli čtyři měsíce pryč, tak za mnou chodí jak pejci a Blizzard mě chodí oňufávat, když si sednu, tak mi vleze na klín a funí mi do obličeje :-)