• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    ANABEL_LEE: Ne myslim tri kovare. Filip,Rochac a treti jmeno neznam:D
    Jinak uz s nim jezdi jen Roman. Blondatej uz par let nejezdi
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    propo holky(a případní muži) je tenhle pán šikovný sedlář, nebo je snažší koupit v té levnější ceně sedel nového kentaura a nechat si ho napasovat - http://www.ramik.eu/cz/
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    mě tuhle vznikla tahle fotka aneb nemusím krmit psa :) nažere se s koněm :) a je to tapeta jak prase a mě se to nechce zmenšit moc se omluvuju
    IVA
    IVA --- ---
    CAROLIAN: Do těhle koz jsem se zamilovala. Škoda, že tady nejsou. A dračí převlek je výborný :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    za draka mám kozu...

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Je trosku uchylny kone strojit za ovec... ale ja jsem chtela svyho kone prestrojit na larp za drka, takze asi cajk.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ANABEL_LEE: to je Mary had a little lamb vlastne :D
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    jééé ovcokůň to je dobrýýýýý!!!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: ovecka je dobra :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    tak tady ovečka, zombie bride a dva apačové

tohle je z Simon Says

tady balónek na lžičce

To jsou fotky od jedné další poníkové maminky, já se ke svým ještě nedostala.... předvedu až to stihnu
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: tak jako já myslím že požádat jakuba aby hupl na hřebce a svlékl se, tak dostanu po hubě od jeho slečny co nám tam jezdí :D ale jako když vedl šílenou konylu co tam máme a byl polonahý dámy.....to byla ta chvilka kdy je jeden rád že je žena a není vidět erekce
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: hele, dokud nebudou fotky, tak jsou to pořád jen kecy v kleci - žádám kalendář :-))
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: fotky prosím :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    NYEMI: mám tě natočit u nás ve stáji hřebčáka? ten se tím svým dokáže bušit do pupku tak že zní jako bonga :D
    ale teda usadit na něj našeho pomocného chlapíka Jakuba, co je samý sval i na zádech....hm dobře umím si ten kalendář představit :D
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ... tak jsme absolvovaly první horse show... uf... jako sranda akce tady místního sdružení... něco OK, něco ne úplně ideální (Lisa neměla svýho poníka, měla půjčenýho poncla, na kterým jela párkrát na jaře a teď dvakrát před tou show), něco docela dost blbý (když jejího poníka začal kopat jinej poník - jako ten si zcela cíleně couval k osatatním koním a pak kopal - udělal to pak ještě jednou, takže pak už musel chodit "za roh" a být na trestné lavici, ale prostě tohle nás všechny zaskočilo - naštěstí zrovna chvíli před tím slezla, takže poník se jí vyškubnul a ze situace vycouval - kdyby na něm seděla, tak by nejspíš něco schytala, kdo ví, jestli by se udržela atd.)...

vesměs to byly "děti" - tedy naše pony posse byla nejmladší (holky jsou cca desetiletý, plus mínus pár měsíců), pak hromada puberťáků - dospělých jen pár - nakonec ty naše holky jezdily docela dobře - překvapilo mě, kolika lidem dělala problém disciplína s převozem dýně (malá dýně na barelu, tj. dojede se k barelu, sebere dýně - je tak do jedné ruky, tj. jede se jen s jednou rukou - dojede se k druhému barelu, tam se dýně odloži a jede se do cíle.... spousta lidí nezvládla "vysvětlit" svému koni, že se musí k barelu postavit bokem, ne čumákem... (jako dává to smysl, kůň se chce podívat, co to tam je zajímavého, ale i ty malý holky, moje na půjčeném poníkovi, to zvládly)... jasně že z poníka je to jednodušší, protože mají dýni naservírovanou v pohodlné výšce, z velkého koně se holt musí člověk ohnout, ale v tom zase takovej problém nebyl....

... viděla jsem tam spoustu nesluníčkových momentů, třeba holku, která tam měla problémy s kobylou a za prvé furt s kobylou někam couvala - z kopce, stráň, na kterou osm měsíců nepršel, ztvrdlá na beton, plná hromádek a děr od gopherů - pak jí vzala na rovinku a začala jí na lonži honit dokola - to už za ní šla naše trenérka jestli chce kobylu zkryplit a proč teda jí nevezme do kruhovky (krásná, upravená, prázdná).... chvilku na to se stalo jiné holce že v tý stráni jí zakopnul kůň, kterýho vedla a jak honil balanc, tak jí porazil, ale ona mu v té stráni padla pod nohy, takže ten tam přes ní skákal... asi jí trochu i nakopnul, ale dobrý (to jen na ilustraci, že i úplně klidnej kůň se tam mohl přerazit, natož ta zběsilá kobyla s vycukanou hysterkou)...

disciplíny spíš pro srandu - viz. sbírání dýně, jízda s golfovým míčkem na lžičce, one dollar marathon (dolarovka pod stehnem bez sedla)... a podobně... samozřejmě byla i soutěž kostýmů, vyhrála Little Bo Peep (anglická dětská básnička o ovečce - kůň převlečený za ovečku :-))

Akorát že jsme si s ženskejma plánovaly, že budeme sedět a pít pivo a plánovat, jak ukecáme toho nového kováře, aby udělal dětem přednášku (usnesly jsme se, že je blbost to dělat teď v zimě, kdy chodí všichni nabalení :-)) - pravděpodobně by byla účast veliká :-))... no tak nakonec jsme kmitaly kolem poníků, protože v tom množství koní okolo jsme holky nemohly nechat samotný, navíc s "cizíma" poníkama... pořád se něco řešilo, kdo jaké sedlo, kdo jakého poníka, pak oběd, než jsme dojedli tak už zase kostýmy, pak zase sundat kostýmy, odpoledne už řešit hysáky dětí (jak byly holky unavený, tak už to moc nefungovalo) a tak.... no prostě mám dost...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A ja naivka doufala, ze tu probehnou obrazy a videa s konma...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    ANABEL_LEE: jojo Sasa :)
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE:
    That's for You to Decide

Zdroj z jednoho famózního filmečku :-) timecode 32:34 doporučuji buď česky
    Dalnice 60 cz
    https://www.youtube.com/watch?v=y522qY_1_C0

anebo anglicky (s titulky)
    Interstate 60 - Dálnice 60 (2002) en-cz titulky-DVDRip
    https://www.youtube.com/watch?v=gNSC_pOwFxg
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: koni nahore bez, to jako bez sedla?
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: fíha, to fakt sbíráte podklady pro ten kalendář kovářů nahoře bez a koní s majitelkami (také nahoře bez?) :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam