• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: mi kone by chcipli hruzou kdybych na ne sla s plachtou ;)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ja bych brala treba fotky z domaci zahradky. V minulym klubu probehlo neco jakoze s igelitovejma plachtama, i kdyz to skoncilo tak, ze to udelali dva lidi a ostatni o tom jen zvanili. Tak bych udelala neco i tady, myslim, ze vyzva "kun v plachte" je dost cool.
    A kdyz budeme hodni, tak si muzeme zalozit klub na "kovar v plachte".
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PES: :DD pořád se mele o nahejch kovářích a nikdo nic
    PES
    PES --- ---
    SHAMPOO: Jéje, tak pardon, asi jsem si spletl link a omylem spadl do klubu "Marlboro Man" :-)))
    TARGI
    TARGI --- ---
    NYEMI: jakože to tu najednou nestíhám.... takže se zpožděním: Aaaaaach...taaak mi to vonuchnavani chybí :-)
    když ještě byla Lucky(bohužel tragicky zahynula, úžasná grosovana kobylka mix hucul a kladrubak naše nejčastější činnost byla že jsem si k ní sedla a ona sklonila svou nádhernou hlavu ke mě a funely jsme si společně do nosů :-)
    pak jsem ji vydržela dlouhé minuty v sede drbkat a ona držela klidně jak nejhodnější pejsek :-*
    Luckynko, chybíš mi...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ale tak můžem se tu klidně kochat i na ne úplně našich :D
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    ANABEL_LEE: Ne myslim tri kovare. Filip,Rochac a treti jmeno neznam:D
    Jinak uz s nim jezdi jen Roman. Blondatej uz par let nejezdi
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    propo holky(a případní muži) je tenhle pán šikovný sedlář, nebo je snažší koupit v té levnější ceně sedel nového kentaura a nechat si ho napasovat - http://www.ramik.eu/cz/
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    mě tuhle vznikla tahle fotka aneb nemusím krmit psa :) nažere se s koněm :) a je to tapeta jak prase a mě se to nechce zmenšit moc se omluvuju
    IVA
    IVA --- ---
    CAROLIAN: Do těhle koz jsem se zamilovala. Škoda, že tady nejsou. A dračí převlek je výborný :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    za draka mám kozu...

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Je trosku uchylny kone strojit za ovec... ale ja jsem chtela svyho kone prestrojit na larp za drka, takze asi cajk.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ANABEL_LEE: to je Mary had a little lamb vlastne :D
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    jééé ovcokůň to je dobrýýýýý!!!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: ovecka je dobra :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    tak tady ovečka, zombie bride a dva apačové

tohle je z Simon Says

tady balónek na lžičce

To jsou fotky od jedné další poníkové maminky, já se ke svým ještě nedostala.... předvedu až to stihnu
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: tak jako já myslím že požádat jakuba aby hupl na hřebce a svlékl se, tak dostanu po hubě od jeho slečny co nám tam jezdí :D ale jako když vedl šílenou konylu co tam máme a byl polonahý dámy.....to byla ta chvilka kdy je jeden rád že je žena a není vidět erekce
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: hele, dokud nebudou fotky, tak jsou to pořád jen kecy v kleci - žádám kalendář :-))
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: fotky prosím :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    NYEMI: mám tě natočit u nás ve stáji hřebčáka? ten se tím svým dokáže bušit do pupku tak že zní jako bonga :D
    ale teda usadit na něj našeho pomocného chlapíka Jakuba, co je samý sval i na zádech....hm dobře umím si ten kalendář představit :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam