• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: A co poutovi ponici? Nebo kone na staromaku?
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: na pouť bych koně nebrala... hlavně kvůli tomu, že nevím, co udělají ostatní... stačí jedno dítě, který se vrhne na koníška zezadu...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: že bych nacpala pod plachtu kozy? To by taky byla dobrá challenge :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Specialne pro Nyemi jeden belous pod plachtou :D

NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tak to mam. Slava!
    Sli jsme takovy okruh kolem vesnice, s tim, ze zpatky pujdem pres ves (moje oblibena cesta pres kulataky). Az na to, ze se ukazalo, ze ve vsi je pout. Neprekonatelny problem? Ne nezbytne.
    Chapu, ze prosty test s plachtou jesm pushla na whole new level, ale nemuzu si odpustit ten vychloubacnej ton. Jsem na Sol tak strasne hrda!
    Nejvetsi strach jsem mela u stanku s cukrkandlem, ze si Sol vsimne, ze to je jidlo a pusti se do toho. A strasne vtipnej postreh - jak na poutich hulaka takova ta hudba a halekaji kolotocari, tak nikdo neslysel klapot kopyt. Takze nikdo nejak nevnimal, ze tam je kun, do chvile, nez sel kolem. A pak se lidi ruzne lekali a tak a bylo to strasne vtipny. Holt, nekdo tam mel na spagate cokliky, nekdo deti a nekdo kone.
    Jo a par obrazku na nasem norickym hrebci, co na nem v mastali vozime deti. Zrovna ho nejaka mala holcicka drzela na jizdarne a byl bezprizorni, tak jsem prekonala odpor k zelezu a sedla si na nej, protoze jsem ho chtela ozkouset. Strasne zakopava, asi nekde ztratil balanc :( A strasne hezky hrebcacky rehta.

Nejdriv teda fotky, protoze se mi nahrajou rychlejs a pak zvlast to vobrovsky triminutovy video s plachtou.
    Zbytek fotek z prochazky v albu. Je jich moc na to, abych tapetovala.
    Podzimni Sol by Nyemi VonZilla | Photobucket
    http://s369.photobucket.com/user/nyemi/library/podzimni%20Sol

Kamarad sedel poprvy v zivote na koni. Balanc chytl po prvnim pul kilaku a pak uz delal i pokrocile manipulace, jako ze kone urval od zradla(!), lezet na nem za chuze a zatacet!

Bilej hrebec!

Bardzo romantische.

Hezky stredem!

Koukame na centryfugu.

Legendarni kruhovy objezd.

Priprava.

Nadech...

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Zajimava otazka - driv lidi konum davali cukrik. Ja si treba nemyslim, ze je to dobry, spis kvuli zubum, ale asi to nebylo zadny drama na traveni.
    A ted otazka dne - cukrova vata je vlastne jenom cukr. Muze koni uskodit?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Proste romantika. Dneska jedu zase konit, ale nebudu mit zadnyho fotografa...
    PES
    PES --- ---
    Já jen lehce dokumentačně, nebyl lepší foťák (a dnes zase není Slunce)...
    Podzim, koně, Vysočina, J.Morava Podzim, koně, Vysočina, J.Morava
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Ja provedla! Ja kupa fotek a video! Jen je to u kamarada a posle mi je zitra.
    PES
    PES --- ---
    Dnes by to chtělo odprasit a načesat koně a využít s dobrým foťákem toho kouzelně vybarveného podzimního listí... To by byly fotky!!!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: to je skvely a mate na to primovou sulku :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: To chci strasne moc zkusit taky!
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    a ještě jednu "vozatajskou" :-)

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    tak jsem si dneska ve stájích vzpoměla na Nyemi - a neměla jsem plachtu, jen velký kus zastiňující látky, takže předpokládám, že mi porota strhne body... ovšem na to, že před rokem se k poníkovi nedalo v podstatě přiblížit, tak pořád dost dobrý - on nejspíš nějaký trénink měl a bylo to přehlušeno kdovíčím, že se z něj stal takovej poseroutka - a teď se zase uklidnil a funguje jako normální kůň...

VAMPY
    VAMPY --- ---
    PES: jaaa viiim:)
    PES
    PES --- ---
    WAMPY:
    Česko má po staletích první hříbě divokých koní narozené v přírodě, na svět přišlo nečekaně | EQUICHANNEL.cz
    http://www.equichannel.cz/...ch-prvni-hribe-divokych-koni-narozene-v-prirode-na-svet-prislo-necekane
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VAMPY: nunu :) co by se zvedala kvuli nakym otrapum etologickejm
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    A aby rec nestala mam tu jednu exmoorskou prirozenou komunikaci na tema "nemeli ti kone byt jakoze divoci?"

VAMPY
    VAMPY --- ---
    ale tuhle jsem si chtela v boxe natocit s huculem jaky delame triky s klikrem a jak se rozsvitil blesk (je tam sero) natocila jsem akoratvydeseny frkani, viveni do objektivu, zase frkani, par naplacnuti se na zed, snahu odejit skrz zed a zase jen frkani:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam