Tak to mam. Slava!
Sli jsme takovy okruh kolem vesnice, s tim, ze zpatky pujdem pres ves (moje oblibena cesta pres kulataky). Az na to, ze se ukazalo, ze ve vsi je pout. Neprekonatelny problem? Ne nezbytne.
Chapu, ze prosty test s plachtou jesm pushla na whole new level, ale nemuzu si odpustit ten vychloubacnej ton. Jsem na Sol tak strasne hrda!
Nejvetsi strach jsem mela u stanku s cukrkandlem, ze si Sol vsimne, ze to je jidlo a pusti se do toho. A strasne vtipnej postreh - jak na poutich hulaka takova ta hudba a halekaji kolotocari, tak nikdo neslysel klapot kopyt. Takze nikdo nejak nevnimal, ze tam je kun, do chvile, nez sel kolem. A pak se lidi ruzne lekali a tak a bylo to strasne vtipny. Holt, nekdo tam mel na spagate cokliky, nekdo deti a nekdo kone.
Jo a par obrazku na nasem norickym hrebci, co na nem v mastali vozime deti. Zrovna ho nejaka mala holcicka drzela na jizdarne a byl bezprizorni, tak jsem prekonala odpor k zelezu a sedla si na nej, protoze jsem ho chtela ozkouset. Strasne zakopava, asi nekde ztratil balanc :( A strasne hezky hrebcacky rehta.
Nejdriv teda fotky, protoze se mi nahrajou rychlejs a pak zvlast to vobrovsky triminutovy video s plachtou.
Zbytek fotek z prochazky v albu. Je jich moc na to, abych tapetovala.
Podzimni Sol by Nyemi VonZilla | Photobucket
http://s369.photobucket.com/user/nyemi/library/podzimni%20Sol
Kamarad sedel poprvy v zivote na koni. Balanc chytl po prvnim pul kilaku a pak uz delal i pokrocile manipulace, jako ze kone urval od zradla(!), lezet na nem za chuze a zatacet!
Bilej hrebec!
Bardzo romantische.
Hezky stredem!
Koukame na centryfugu.
Legendarni kruhovy objezd.
Priprava.
Nadech...