• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    Koně z jiného úhlu pohledu, než jako cvičební náčinní.
    Zvídaví lidé vítaní, stejně jako vlastní zkušenosti.
    rozbalit záhlaví
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: koukam na ty fotky na fb a Mikulas ma to udidlo zapnuty naopak..tam kde maji byt licnice ma otez a vice versa.. ehm just sayin ;)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: a mela jsi retez k rinceni jako spravny cert? jinak je to bozi :)))
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: IMHO přetechnizované, potřeba baterií... Ale ona NYEMI určitě časem něco vymyslí a překvapí nás tu...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: ja bych tam dala cervene ledky!
    PES
    PES --- ---
    Btw. pokud by si NYEMI příště načernila okolo očí, vypadala by v té masce o chlup děsivěji, takto otvory pro oči probleskuje světlá kůže...
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: ale má trpělivost v davech a s dětmi :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    akorát teda Sol s tím svým kukučem nějak moc nejde k čertisku :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    fap fap fap

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: foťák mám v plánu, ale už se vidím, jak honím čtyři kozy a ještě u toho fotím :-)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: vyfotit prosím :D
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: to jsi nadšenec... já jsem koupila vánoční mašli a kozy dostanou mašle.... a nazdar...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: viď taky si tak připadám
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    GIO: Byl, jen neni videt. Protoze mobilove fotky nejsou etalonem kvality. Je to polozeny pres sebe na zemi.
    GIO
    GIO --- ---
    NYEMI: aha skoda tady jeste nebyl no.)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    GIO: Byl, byl. Obslehla jsem to podle nejaky fotky, kde to tak bylo. A ted toho trochu lituju. Ale tak, na prvni pokus dobry, no.
    GIO
    GIO --- ---
    NYEMI: proc tam pribyl ten prustrih v miste tvoji nohy? puvodne tam nebyl, ze?
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: no dík...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Apropos, tady je pet rano a ja jsem prave dodelala kabatecek na svy zitrejsi mecheche. A taky lolzastavu. A vlastne jeste nasila rolnicky na konskej postroj, opravila cabraku a zasila si kalhoty!

NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Vitej do sveta Psa.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ... no a teď ty méně veselé historky - naši načůral horsmanšip odborníci zase bodovali - ta babice, co jsem jí viděla tlouct koně po nose, tak prý honila plňase na kruhovce - plňas s vyvalenejma vočima, narážel do ohrady... uááá...

... a teď večer, když jsem šla zkontrolovat Neda, tak koukám, že jedna z hysterickejch kobyl vedle šíleně kulhá (v podstatě poskakuje po třech)... psala jsem managerce, tak prý se na to podívají - problém je, že majitelka tam nechodí, nemůžou jí nijak sehnat, kobyly by potřebovaly upravit nohy... jsou důchodkyně, mají různé problémy beztak... managorka jim může tak maximálně ty nohy vyčistit, ale nemůže do kobyl zasahovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam