tak jak jsem se tady před pár dny smála tomu, že mám s sebou vozit nůž, tak dneska jsem těžce litovala, že ho nemám. Strávili jsme den příprava a průvodem atd., do stájí jsem se dostala v půl třetí, vybalit atd. a pak jsem šla za Nedem, jen jsem rychle očistila (ehm, už fakt není bílý, ani šedivý, je flekatý - ale zase mám "radost", že zjevně už je natolik zvyklej a otrlej, že si lehá :-)), hodila na něj sedlo a jela ho projet dokola rančem (do lesa jsme nešli, šílený bahno a mě se prostě nechtělo, vstávala jsem v pět ráno, byla jsem ráda, že jsem byla ráda). Cestou jsme potkali majitelku s Foxy, tak jsem sesedla a nechaly jsme koně se očuchat... pak jsem zase jezdila a když se vracím zpět, tak vidím Foxy narvanou mezi kruhovkou a jízdárnou, v podstatě sedící na zadku... celá se třásla, zamotala se do lan (proč jí tam majitelka pustila, když už několik let víme, že ona bezpečně rozezná elektrickej ohradník od provázku a ty provázky fakt nerespektuje), nemohla se zvednout na zadní.... takže se stáje rozprchli, první doběhla nějaká slečna, co měla nůž v autě zaparkovaném nejblíž a Foxy vyřezala ze špagátů - Foxy se vyřítila a lítala jak magor (zaplať pánbůh, když jsem jí tam viděla třesoucí se, tak jsem myslela, že má něco zlomenýho)... no lítala i kolem nás, jsem Neda zaparkovala mimo cestu a počkali jsme, až se přeřítila a šla do háje :-))... ale kdybych měla v sedlový brašně (když už je mám) tu kudlu, tak to mohlo být vyřešené rychleji....