jsem dneska neměla čas nic moc řešit, tak jsem vzala koně jen tak na vodítko a šli jsme do lesa - je tam na rozcestí takový kousek travičky, tak jsem myslela, že se tam trošku napase - a on tam stál a čuchal jak blázen, úplně jsem myslela, že snad hyperventiluje... tak jsem to šla prozkoumat - a ono tam poměrně velké hovno... buď menší pes (kojot? domácí tam nesmí, je to rezervace, ani lidi tam nechodí) nebo větší kočka (chodí nám rys, lidi ho na vyjížďce vyfotili) - puma to asi nebyla, ta předpokládám, že by vyprodukovala ještě větší... Navíc teda na ranči jsou různé nadílky (lidi po čoklech a nesbíraj a nesbíraj) a ty Neda nechávají v klidu...
... jo a našli jsme ztracenou stezku... asi před měsícem jsem chtěla manželovi ukázat zkratku a nenašli jsme jí - tak dneska jsme jí s Nedem našli z druhé strany a prošli tam i nazpět - ale je to pěknej mazec, příkrá stráň a v ní tak 30 cm do hloubky vyšlapaná pěšinka - v tomhle bahně to byla ňamka i jen tak na zemi, na koni nevím - Nedouš v tom pěkně bruslil... před třema čtyřma rokama to byla ještě docela široká cesta, teď to je zarostlý.... ale zase je to zkratka na docela pěknou louku, tak možná časem budeme používat...