SHAMPOO: hele, lidi jsou naprosto oprsklý a neznají hranice - a často vůbec nechápou co ti jako vadí na tom, že si půjčili sedlo nebo koně, nebo že když si půjčí koně a nevykydají mu a nepostarají se o něj.... já mám teď půjčenýho koně na zimu a tak nějak jsem to brala, že s rozumnejma lidma se domluvím a ono houby s octem - na všechno musí být pevně stanovená pravidla a bohužel musíš lidi kontrolovat.... jsem myslela třeba, že je jasné, že kdo jezdil ten den na koni, tak kydá.... no tak není... to bylo pokaždné něco - už bylo moc pozdě, moc tma, málo času atd... nejlepší omluva za nevykydání byla "já jsem zapoměla kde jsou kolečka na hnůj".... skončilo to tak, že jsem domluvila kydání se stájema... o tom, že skříň se sedlama byla přes vánoce nezamčená, protože kdosi zkurvil zámek a nikoho nenapadlo koupit novej a dát tam na ten tejden alespoň provizorní, ani nemluvě... jako jsou to maličkosti, ale když každou návštěvu stájí skončím nasraná proto, že někdo neudělal to, co měl? Teď jsem byla pět dní pryč a zase prý v sobotu ráno byly nezamčené kozí výběhy atd.... (kozy jsme museli začít zamykat, protože lidi to pojali tak, že vyhodili haranty u koz a šli si jezdit na koních - a že tam haranti kozy mučí a honí, to nikoho nezajímalo)
... a beru to jako poučení - příště už žádné spoléhání se na všeobecnou slušnost, pěkně pevná pravidla a definované finance - a vše pod zámkem, s omezeným přístupem...