tak veliká událost, po dvou měsících konečně s Nedoušem VENKU.... jako na trailu.... docela jsem z toho měla bobky, viz. dva měsíce bez pořádného ježdění, já po té operaci to sice už párkrát zkusila, ale nedám na něj sedlo (váží asi tunu), takže bez sedla nebo jen na bare back pad.... dneska navíc šílenej vítr, zase se žene nějaká fronta či co, koně všichni jak podebraní....
... ale přijela trenérka s kobylou a Nedouš je děsně vítal, řehtal.... řehtal, když jsme nakládaly cajky, asi se bál, že ho tam necháme :-)... a na trailu se choval naprosto vzorně, s kobylou se na úzkých úsecích střídali ve vedení, když byl vzadu, tak si držel slušný odstup, nezapichoval jí čumák do zadku, když šel první tak to bral zodpovědně (nedělal koniny, nesnažil se urvat, neplašil) - myslím, že se i trochu předváděl - on normlně v horách chodí řekou, takže potůčky ho nechávají naprosto chladným, kobyla se trošku bojí - tak chodil potokama naprosto nonšalantně.... prostě super.... akorát teda mě zase bolí seštupované svaly, no.... a to jsme byly na koních cca hodinu a půl - jako fakt děs běs, jak jsem za těch pár týdnů změkla.... ale ono to půjde, holt musím zase natrénovat....