• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Stačí úplně jednoduše trénovat výraz nenuceného úsměvu (jako na tom záběru z TV, kde jsi zrovna netušila, že točí :-)))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Heeeeeej! No dobre, zacnu si trenovat doma pred zrcadlem vyraz bohorovne blahosklonnosti!
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: přesně tak - nezbývá než doufat, že kobyla trošku potrénuje i paničku, jak se má chovat ve společnosti a před kamerami :-)))
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Kobyla už ví, že má pózovat a dívat se k fotografům :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Mazu puvodini a repostuju!

Ted se objevila jedna opravdu pekna ♥
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: píše mi to forbidden :-(

SHAMPOO: hmmm... taky "prima", vypustit cizího hada do přírody... :-(
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: jojo je tu spousta pěkných hadů :) lidi si pletou užovku podplamatou se zmijí a tuhle jsem se kachnila v berounce s kamarádem a on našel a nechtěl, vážně se hadů bojí, pěkný kousek užovky kalifornské :) chudák, našel jí na své noze, řval jako šílený a věřím že užovka by taky ječela kdyby mohla. Ale lidi u nás rádi vypouští zvířátka do volné přírody
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: aaa nini tutu :))))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: Bylo jich tam strasne moc, asi sedum! A kdybys videla ty kone... norici jak MASTODONTI!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: vozejcky!!!
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: A když ví, že ji fotí, tak se skoro neusmívá...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Aaaaaa! Nasyslila jsem fotecky nejaky! Asi budou pribejvat, tak budu prubezne smejdit po netu a hledat.

Kralovsky_pruvod_2016 by Nyemi VonZilla | Photobucket
    http://s369.photobucket.com/user/nyemi/library/Kralovsky_pruvod_2016

NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Ja v to tise doufam. Myslim, ze akce samotna se Sol libila. Bylo tam hodne moc koni, snazila jsem se ji moc nesrat ruznejma vejmyslama, nechavala jsem ji zrat, co bylo libo (coz bylo zajimavy, ze se ji ani moc nechtelo), mela jsem s sebou v brasne mrkve, takze na kady zastavce, kdyz to bylo dlouhy, tak dostala. Jen ta posledni noc se ji moc nelibila, bo byla zavrena v boxu v cizi staji, ale vsichni kone byli pryc, takze tam byla sama.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: zábavné nákládání :-) , ale třeba si zvykne, že vozík = cesta za zábavou (viděl jsem takhle fríse, který si to takto přiřadil a pak měl tendence nastupovat do každého otevřeného vozíku, když šel za majitelkou na volno... a vystupoval pak vždy s doslova smutným výrazem, že se jako nikam nepojede?)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: Treba! Tohle bylo jeji po druhe, takze dost dobry. A nakladani netrvalo dyl, jak deset minut.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: priste uz tam trebavleze i sama...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: Lidi mi ji chvalili a ja se naparovala, ze jsem malem vyletla do nebe! Byli tam kone ruzni, bujni i hrr, ale Sol vsechno zvladla jako uplna matadorka! A tak strasne pod sedlem poslouchala... A do vozycku jsem ji nalozila! Jiz otestovano, musim vlezt pod kone, a postupne mu zvedat nohy jednu po druhe, az ho tam takhle rucne nandam. Prepravci u toho pekne vali oci.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: Solince to desne slusi :) krasna
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ... protože kůň umí utíkat rychleji než já, že.... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam