... jinak s tou ženskou, co chtěla včera se mnou na výlet bez toho, že by posledních x let seděla na koni, to dopadlo dobře... když si na koně sedla, tak zjistila, že to fakt nedá a jezdila na kruhovce... pak jsme jí vytáhli do horní části stájí, zase zapadla na kruhovku, pak že je hrozně nervózní, ona i kůň, takže slezla.... tak jsem jí koně chvilku hypnotizovala, nakonec jsem jí ukecala, že by na něj měla ještě vlízt, i kdyby jen na jedno kolečko na té jízdárně... tak se pak uklidnili a jezdili si tam.... tak jsem ráda, že je natolik realistická, že jí došlo, že ten plán jet na koni na výlet je totální úlet.
A z Neda byla úplně hotová - napřed mě upomínala, že můj kůň nemá uzdu, tak jsem jí říkala, že nemá, že takhle jezdíme, tak se hrozně divila... no ještě že tak, protože já jsem pak furt někde slejzala... takže jsem třeba slezla, odepla otěže a nechala Neda pást na kousku trávy a pomáhala jí s nasedáním a tak.... to taky nechápala, že koně pustím na volno (v tu chvíli to bylo to nejjednodušší, neměla jsem ho kde přivázat) a pak nahoře když jsem ho přivázala, tak Ned usoudil, že je třeba šetřit silami a chrněl. Skoro nad námi lítal vrtulník (hasiči trénovali nad nádrží), Gary něco vrtal na přívěsu, na velké jízdárně cválaly magorky na plňasech, do toho v plném proudu koňský tábor, takže se míhaly holčičky... a Nedouš usoudil, že škoda každé minuty, kdy neodpočívá :-))