• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    jojo máš pravdu, ale ta louže to zabila, nemluvě o tom, že se pěkné seno prodává a můj kůň žere balík z jedné strany černý plísní
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: no to sice stačí, ale právě ta nutnost to kontrolovat a doplňovat (= lidský faktor) do toho vnáší často trable... (já vím, moc technický přístup, ale pokud něco může fungovat pokud možno samo...)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: a tak ona staci nadoba, kdyz je v ni cista voda, stejne z toho pijou radsi
    PES
    PES --- ---
    SHAMPOO: Také jsem si svého času naivně myslel, že v 21.století by automatické napaječky mohly být normou...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    jo začínám mít velmi nízké, kůň si může zaplavat v mikro výběhu a zrovna mi přišla od stájné sms co si myslí že můj kůň se přesouvat nebude a basta. Fakt Bojov doporučujte. Na dotaz zda kobyla dostane vodu mi bylo včera řečeno, že tam má louži....jo jsem zoufalá, stáj co jsem měla vyhlídlou jaksi taky koním dává vodu jak je napadne
    a díky Anabel, mrknu se hned po něm
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: no zkus sezeptat toho Strejce, ma to nekde za rohem
    PES
    PES --- ---
    SHAMPOO: tak "nízké nároky" zní až zoufale...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    Tak jo, nemáte někdo ještě nějaký typ na ustájko kolem mníšku pod brdy? kde dají koni třeba napít by bylo fajne
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: chichichi
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: ALe tak, zase to bude krasnej chladasek. A ja zrovna vim o nekom, kdo by krasnyho chladaska chtel, ehehehe!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: ty ale to je ve finale drazsi nez si nakyho koupit :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Na to bohuzel nemam... spis bych vytahla dalsiho ze Sol. Ale to taky jeste neni v planu. Prvni je v planu bydlet :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    koně to nejsou, nemůžu sloužit, můj kůň je ještě daleko.... ale díky požáru se mi rozmnožily kozeny (jsou u nás v útulku)

a hádanka - tři kozy jsou sourozenci (trojčata), jedna k nim nepatří, která?
    PES
    PES --- ---
    Tak den osmý ošetřování, již to pomalu vypadá, že to prakticky přestalo hnisat, i když ty "krátery" po hnisancých jsou pořádné...
    Vobluďák, uši, den #08
    PES
    PES --- ---
    Tak včera večer Vobluďák "zlobil" - resp. prudily ho "jeho kobyly", když jsem ho vzal z pastviny a ony tam musely zůstat, tak začaly dělat cirkus (shirka to tam rozběhala) a Vobluďák nechtěl postát, jak z nich byl nervní... No poučení pro příště, nejdříve je vrazit přes cestu hned vedle do jejich výběhu (kam se kobyly večer tlačily) a teprve pak si vzít Vobluďáka...

Dnes po ránu byl zase jak plyšák a můry kobyly jen koukaly dole u východu, kde čekaly než se vrátí, ale binec nedělaly...
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: Kupujes druhyho:O?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Dneska jsem se nad tim vsim zamejslela. Nejsem ani tak amazonka, jako spis jsem obetovala veskery pohodli a vydobitky civilizace za spokojenyho kone. Nekdo ma na prvnim miste rodinu, nekdo praci... a ja se ohnula pro kone. A jsem tak superstastna, i kdyz se sprchuju pod liskou a nemam kamna :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    nestíhám, tak jen vám posílám ňuňu divoké oslíky....
    Arizona donkeys see grass for the first time at California ranch | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3812148/Arizona-donkeys-grass-time-California-ranch.html
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Tahle plemena jsou děsně zvědavá (dovedu si představit místní shirku, ta by se nejspíš snažila vstoupit... :-)))

P.S.: Pečlivě udělejte elektroinstalace (aby to náhodou nechytlo až to bude v provozu), jinak to vypadá drsňácky oholené, tak ať to jde od ruky, za chvíli se má už ochladit :-/
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: ty jsi amazonka fakt:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam