VAMPY: Diky za navrh. Jenze ja uz tam bydlim tri mesice a ver mi, ze jsem prozkoumala opravdu vsechny moznosti, co jich je. Mam sice krasny misto, ale internet jedine satelitni. A podle vsecho to vyjde na neco pres dvanact tacu. Takze na to budu muset nasetrit. A do ty doby pracovni mejly posilam ze sedla.
Jinak v utery jsem byla na pruvodu strasidel v Praze. Dopadlo to druhym nejhorsim moznym zpusobem, kdy Sol nezvladla situaci. Nicmene furt dobry, protoze prvni nejhorsi moznej zpusob je zpusobeni skody a ujmy na zdravi. Zvladly jsme jen zacatek pruvodu, ale kratce po startu (u Prasny brany) se v pulce Celetny splasila. Takhle napsany to zni desivejs, nez to bylo - jela v cele pruvodu, a bylo videt, jak se ji stupnuje poserovej faktor, az mela nabeh se rozebehnout. Coz se nestalo, udelala dva rychly kroky dopredu a nechala se zatocit dokolecka a vratit na misto. Ale cejtila jsem, ze to neni dobra message pro lidi, ani dobrej pocit pro kone, takze jsem zbytek cesty absolvovala mimo hlavni srumec a po zemi, a posledni cast pres Karluv most jsem objela pres Manesuv most. Vicemene jen co jsem opustila pruvod, mohla jsem ve vecerni prazsky doprave normalne nasednout a uz byla v normalni.
Priznam se, ze jsem tusila, ze to, ze bude v akci uplne sama by mohlio byt na obtiz, ale nechtela jsem si uplne pripustit, ze by to mohlo dopadnout az tak spatne. (I kdyz pote, co mi rekli ruzni lide, to pry vubec strasne nevypadalo, dokonce objednavatel byl natolik v pohode, ze rikal, ze je rad, ze odjezla ten zacatek, kdy byli fotografove a kamery a nejvic lidi, a ke konci to ridlo, a ze to chape a nevadi mu to - no, clovek ze zlata!)
Jsem rada, ze Sol je charakter. Sice jsem z toho smutna, nicmene je to hodne dobra zkusenost. VIm, ze kdyby na miste byli jakykoliv dalsi kone, klidne se plasici, tak by Sol zvladla celou vec jako profesionalka, jako tolik pruvodu pred tim. Nebylo tam nic novyho - ohne, bubny, masky, dav. Nicmene staci trosku zmenit vstupni podminky, a bum.
Myslim, ze zacnu jezdit na vyjizdky do Prahy :) A rozhodne nas v nadchazejicim roce ceka spousta dalsich pruvodu ve spolecnosti vice koni, takze spousta casu trenovat!
Ale tady vypada dobre!
Praha TV
http://prahatv.eu/zpravy/archiv/1/praha/ostatni/clanek/3370/centrum-prahy-ovladla-strasidla