NYEMI: no bohužel - já jsem měla s Nedoušem problém jednou, s jednou kobylou, pošťuchovali se celou dobu - ale tak po koňsku spíš ty náznaky, mrskání ocasama, dělání ksichtů a tak.... ale tak jsem se od nich odpojila a šli jsme raději domů, aby z toho nebyla mrzutost...
... s Foxy taky nebyla ani tak mrzutost mezi koněma, spíš že Ned z ní byl na nervy - když se mu tlačila na zadek tak jí naznačoval ať odprejskne a ona to nerespektovala (imho proto, že se zrovna natolik přetahovala s jezdkyní, že nevnímala okolí)... když jsem chtěla, aby jeli vedle sebe, tak zase to moc nefungovalo - Foxy se rozbíhala, majitelka jí zastavovala, pak se přetahovaly a tak... a pak když jsme končili a já sesedala, tak mi tam začla Foxyna kolem skákat, tak to nebylo moc příjemný... jako koně se snášeli relativně v pohodě, ale Foxy a její majitelka si řešily svoje problémy a imho bylo jen otázkou času, kdy Foxy buď zdrhne nebo do Nedouše kopne nebo strčí v rámci vztekání se s majitelkou - nehledě na to, že ani Nedouše nenechává sousední vztekající se kůň chladného.... prostě ho to znervozňuje...