• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A dneska rano mne v sedum vytahl kamarad z perin a vyrazili jsme na mraz delat umeni :)

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jeste mam tohle.

Jakoze zaprah
    http://www.youtube.com/watch?v=EUREcdpztKc
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: Aha! Ja tam chci dat retez. Ale prd se v tom vyznam.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: na ty dve ojky mi rikala krajsovka, ze se do haspy vepredu ma udelat male ocko z retezu tenkeho, a do nej pripnout ty oje, aby mohly trochu nadskakovat
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tak se naskytla prilezitost, toz jsme sanky trochu nafoukly. Oje nebylo moc jak pridelat, je to ted nastaveny na jinyho kone a nemam retez na chomout ani podocasnik a tak, nicmene aspon to mela tezsi. Jely jsme i v klusu a podarilo se mi na kone nenajet. A na zaver jsme dokazaly vozejk prevyzt pres nejaky klady a skoro zaparkovat, jen bez toho couvani.

ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ANABEL_LEE: ne 24, ale 34, marja!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: rika se Karstejn!

NYEMI: nechces ten krasnej co tu mam? kdyz uz budes stejne investovat? ale nevim zda by sedel, je to myslim 74*24
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Ja bych hned brala velky, dreveny, malovany... ALe pro zmenu se mi zacal rozpadat chomout :( Takze penize pujdou jinam.
    Jinak dneska chceme jet opoledne s kamaradkou na louku u reky, ona ma postroj a pytel vycpanej polystyrenem, tak si tam udelame sanozavody :D
    GIO
    GIO --- ---
    ajó Karlštejn)
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Nejsou ty sáňky pro Sol i pro vožení turistů k hradu či po okolí (když je sníh) trochu malé? :-)))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jsem tak trochu namekko.
    Jeste ji teda na to sankovani svazu ty postranky a prehodim pres prdel, aby ji to tam neprekazelo. Ale poradila si s tim jako profik.

sanky
    http://www.youtube.com/watch?v=LwuRCimM6xQ
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Dneska opet zcela absolutne profesionalni pulhodinka v lese. A to netahala pres tejden. Bylo to bardzo epicne a strasne StrASNE chci nejakej malej vozejcek. Nebo aspon sanecky.

po praci legraci
    http://www.youtube.com/watch?v=GR6S6Yp00wk
    PES
    PES --- ---
    GIO: Až bude počasí a a příležitost, tak ji vyfotím i v lepším postoji a úhlu (ona se ráda předvádí...)
    GIO
    GIO --- ---
    je ta shire je krasna!
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ja jsem to poslala do spatnyho klubu!

SLavnej Robin!

NYEMI
    NYEMI --- ---
    TYVOLE! UPLNE NEJVIC NEJLEPSI PARTAK NA SVETE
    PES
    PES --- ---
    Ještě že Sol funguje jako autopilot :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ja jsem strasne opila! A videla jsem Retescina Robina dneska!
    PES
    PES --- ---
    Nu a zbytek koní a "hnípání" před den na sluníčku... (andalušanka hned využila vyčištěného a srovnaného místa, potom se tam ještě chvíli placatila huculka :-/ než ji ta malá béžová potvůrka vyprudila, že vstala a šla zpět k senu, kde byl klid)

PES
    PES --- ---
    Pochopitelně nelze opomenout chladnokrevníky... (shirka byla celá natěšená, že vůbec někdo přišel - za dnešní den na ranči počet návštěv nula - slovy nula - přijel jen jeden majitel a ten ani nevytáhl koníčka ven, protože se ještě necítil po té "bleskové chřipce", která se ke konci roku celkem šířila)...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam