• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    GIO: Ale ti chladasove opravdu nenasavaji tahani s materskym mlikem.
    GIO
    GIO --- ---
    PES: tak vozicek by byl asi samozrejmost pro takovy kusanec..:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: jj ti jsou uzasni :)
    PES
    PES --- ---
    GIO: Navíc přitulná, mazlivá, zvědavá a ...jak se to říká... taková agilní... Takže pokud by na to přání došlo, tak nezapomenout zajistit dostatek zábavy a činorodé práce...
    GIO
    GIO --- ---
    ta shire je fakt nadherna, tu asi potrebuju:-D
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES - dobré momentky.... kůň sedící jako pes, i peroucí se koně :-)
    PES
    PES --- ---
    A přece jen se podařilo náhodou (režim sekvenčního focení, jen to ta aplikace ukládá divně ne jako samostatný JPG, ale jako nějaký multiobrázek podobný videu, ze kterého se to musí vysekat) zachytit i okamžik "Zlého hucula":
    Zly hucul
    PES
    PES --- ---
    A ještě jedna momentka, "zlý hucul" těsně předtím zuby vyprudil ležícího koně (toho co stojí na fotce nalevo) a vyděsil u toho i ležícího spícího černého koníčka (za kterým a prakticky nad kterým předtím hucul stál, ale na kterého si netroufl), takže ten se rozespalý posadil a několik minut se rozhlížel co že se to vlastně děje (a uvažoval zda vstát anebo si dát ještě šlofíčka):
    Sedici...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: pro příště.... no :-)

... jsme byli střílet s kámošema, oba sběratelé s dlouholetou armádní zkušeností - a co se nestalo, bum, vyšla rána, když jeden druhýmu ukazoval kalašnikova... naštěstí do země, naštěstí nikoho nic netrefilo.... ale i mistr tesař se může utnout a může z toho být průser jak vrata...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Chtela jsem rict, ze to znam a vim a ani bych se ho nedotkla, ale obviously ho tam na nejakejch zaberech mam. Mno.
    PES
    PES --- ---
    Jen momentky z dneška - stále mrazivo a zimní nálada... Po vyškrábnutí přístřešku do čista došlo ihned na testování Sluncem vyhřátého tmavšího povrchu šéfem stáda a dvě kobyly stály čestnou stráž :-)
    Na strazi
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: just FYI... ty prsty na spoušti jsou špatně... zvláš´t když zjevně zbraň držíš pro srandu králíkům... je to jako jít bafnout zpoza zdi na koně, který se tam pase, zadkem k tomu rohu, co zpoza něj bafáš... Na spoušť se dává prst až když máš zamířeno...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A prvni album z westernovych fotek. Ten fotograf je strasne dobrej!

http://www.rajce.net/a13680867

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Konecne nekdo, kdo se taky pozastavuje nad praktikama "protoze tak se to preci dela".
    Připouštění aneb mýty o přirozené plemenitbě – thokala-stud.cz
    http://www.thokala-stud.cz/36093/
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ale zvladaly jsme to i na normal :))

NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: Jako! Uriznout ten zadek, tak ve predu se nese pekne :P
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: to se dela tak, ze se nejdriv cvici shromazdeni a pak to jde samo pri nacvalani, imho :)
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: A teď to mít zmáknuté na povel ;-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Dneska kamarad pozadoval foceni na tema kovboj. Sol byla vylozene na vetsi z toho, ze ji kabat placal po zadku a ze sedla, ktery ji koncilo... no, taky az na zadku. Tak z toho mam pamatecni rozmazanou bronco fotku. Prej ze chladasove jsou tupi a pomali a klidni :P

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ehm.... jela jsem brzy ráno, protože šíleně lilo a to si Nedouš vždycky nadělá do přístřešku, kam mu v 8:30 přistane seno - takže jsem ho vypustila na travičku, pak jsem šla otevřít a nakrmit kozy a pak jsem se chopila kolečka, že mu přivezu zase jedno kolečko dřevěných odřezků do největší bažiny, kterou má ve výběhu.... jenomže.... Nedouš se pásl, když jsem nakládala kolečko, tak jsem ho nechala zaparkovanýho u trávy a vytlačila kolečko k jeho výběhu. Tam jsem to vysypala, a vracela se s prázdným, že ho nechám dole, a naopak vezmu koně nahoru a nechám ho pást u výběhu, než mu to tam trochu rozhrábnu... a nevím proč, jestli se vydal za mnou nebo jak - ale na té silnici jsme se potkali - Nedouš jdoucí nahoru a já s hrkajícím kolečkem jdoucí dolů. Když začal frkat, tak jsem kolečko pustila, ale bylo pozdě a tak jsem jen koukala, jak mi můj línej flegmatickej kůň mizí tryskem za obzorem.... naštěstí běžel jen k svýmu výběhu a když zjistil, že je zavřeno a na ranní seno se stejně nedostane, tak se šel pást dle původního plánu... ale hrklo ve mě, kdyby se nezastavil tam, tak po cca 100 - 200 metrech je silnice.... uf...

Takže pak zase kolečko kolem toho kolečka odstaveného na silnici, k ostatním kolečkům a tak.... jako fakt jsem nečekala, že bude takhle blbnout (ale podezírám ho, že to nebylo ani tak vyděšení z kolečka jako snaha dostat se co nejdřív na snídani...?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam