ehm.... jela jsem brzy ráno, protože šíleně lilo a to si Nedouš vždycky nadělá do přístřešku, kam mu v 8:30 přistane seno - takže jsem ho vypustila na travičku, pak jsem šla otevřít a nakrmit kozy a pak jsem se chopila kolečka, že mu přivezu zase jedno kolečko dřevěných odřezků do největší bažiny, kterou má ve výběhu.... jenomže.... Nedouš se pásl, když jsem nakládala kolečko, tak jsem ho nechala zaparkovanýho u trávy a vytlačila kolečko k jeho výběhu. Tam jsem to vysypala, a vracela se s prázdným, že ho nechám dole, a naopak vezmu koně nahoru a nechám ho pást u výběhu, než mu to tam trochu rozhrábnu... a nevím proč, jestli se vydal za mnou nebo jak - ale na té silnici jsme se potkali - Nedouš jdoucí nahoru a já s hrkajícím kolečkem jdoucí dolů. Když začal frkat, tak jsem kolečko pustila, ale bylo pozdě a tak jsem jen koukala, jak mi můj línej flegmatickej kůň mizí tryskem za obzorem.... naštěstí běžel jen k svýmu výběhu a když zjistil, že je zavřeno a na ranní seno se stejně nedostane, tak se šel pást dle původního plánu... ale hrklo ve mě, kdyby se nezastavil tam, tak po cca 100 - 200 metrech je silnice.... uf...
Takže pak zase kolečko kolem toho kolečka odstaveného na silnici, k ostatním kolečkům a tak.... jako fakt jsem nečekala, že bude takhle blbnout (ale podezírám ho, že to nebylo ani tak vyděšení z kolečka jako snaha dostat se co nejdřív na snídani...?)