SHAMPOO: ale jo, zdálky to asi romantický je........ zavalenej chlap to přežil a včera když odpoledne přes dálnici padnul strom, tak řidiči vylezli a strom odklidili, než se silničáři vzpamatovali. Reportérka to komentovala slovy "jeden z řidičů byl zjevně místní, neboť měl v autě motorovou pilu a strom na místě rozřezal" :-)) (tady v těch horách žijou fakt horalé :-))
Jinak moje stájová kolegyně se včera nedostala domů - zkoušela to objet severně přes Half Moon Bay, tam narazila na zasypanou jedničku (pobřežní dálnice), tak se vrátila, přespala v hotelu a dneska ráno vyrazila tou 88mi mílovou cestou a po asi třech objížďkách dorazila domů ve čtyři odpoledne (tu dálnici, co objížděla nakonec otevřeli v půl třetí, což je pro ní tak akorát k nasrání...)
Já jsem to (že otevřeli) zjistila cestou s dcerou od doktora, takže jsem maroda vyhodila doma a mastila do stájí.... Koně všichni vyjukaní, pže po strašidelné noci (výběhy plné klacků a větví a bordelu) nepřijel Federico krmit, krmila stará správcová (baba sotva leze), zjevně je nakrmila málo (Ned se teda tvářil, že by si dal vozku i s povozem - ne, že by nebyl zaměřený na to žrádlo i normálně, ale dneska vysloveně prudil), plus naházela seno do zas*anejch přístřešků (koně by v noci do té činy nevyhnal, tak si holt všichni dělali pod sebe a nikdo nevyklízel), čímž půlka sena byla nepoživatelná... plus celý den se ve stájích nic nedělo - takže když jsem přijela já, tak VŠICHNI koně na mě čuměli co se jako děje.... (trhla jsem v příjezdu i managorku - ta také zůstala přes noc na blbé straně a ráno to objížděla dokola podobně jako ta kolegyně - asi o půl hodiny).... takže dobře to dopadlo a koníšek byl určitě rád, že jsem se dostavila (s mísou příkrmu, haha), ale tak úplně romantický to taky nebylo :-))