• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Juuuu! Tak at se hlasej :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: třeste se, neteře se na vás chystají :-))) (loni na vás narazili náhodou a posílala jsem fotku neteře se Sol :-))
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Zase jeden, co se měl narodit jako hrošík a na poslední chvilku si to rozmyslel a vykoukl na svět jako koníček :-)
    GIO
    GIO --- ---
    VAMPY: prekrasny.)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    a ňuňu hříbošek
    Dartmoor pony's first bathtime | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4560416/Dartmoor-pony-s-bathtime.html
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    myslím, že mám loveckého stavěcího koně :-)... včera mi ukazoval srnce v křoví a pak později v lese jsme natrefili zase na tu srnku se srnčetem (jsme je asi dva týdny neviděli, ale mezitím jsme potkali rysa, tak jsem se bála, že srnče bylo sežráno - a zjevně ne)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    VAMPY: dekuji.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Pokud vas to minulo, tak pozvanka na tenhle vikend!
    (Je to se Sol nase letosni otviraci akce)
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    ANABEL_LEE: jojo to je on. no snazila jsem se ho vypulirovat
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    CHEVALIER: to je norik, takze velky
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    decka ja byla po roce jezdit, uz trikrat, je to skvele, lesicek, kopecky, louky, huaaa! Mam jiny, lepsi a sirsi sedlo, nez predtim, a je to znat jak prase, Oliwa, vzdycky nalezite tuha, normalne zmekla jak maslo. A taky jsem zjistila, ze mit o deset kilo vic ma vyhodu v tom, ze se lip pobizi sedem, proste toho kone tim velkym zadkem strcim kam chci. To s padesati kily (ha ha blahe pameti) zdaleko neslo tak snadno :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VAMPY: to je ten tlustihucik jak jsi ho pred casem resila? je krasnej a sikovnej :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    VAMPY: ten vetsi kamos je kun normalni velikosti, nebo neobvykle velky?
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    VAMPY: A jeste jeden kousek ze zahradky

VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: Tak on byl ochotnej vicemene vzdycky. Sirril by mohla vypravet...jeste tu mam jednoho borce

NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Vitej do sveta soubyznysu :)) Ale ze je to skvelej pocit, kdyz vidis, jak je to zvire ochotny snaset vsechny tyhle veci, co spousta jinejch koni nedava? ;)
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: Den koni na Suchdole. Musim rict ze ho pokazdy obdivuju jakej je to profik.odmakal tri predstaveni, jeste k tomu jako bonus vozil deti. Hudba mu nevadila, potlesk nevadil, mikrofon ani lidi a pobihajici deti nevadili. Proste statecne drzel. Ke konci bylo videt ze se pohybuje v nejakem jeho vnitrnim svete a spis jede na automatiku,ale hlavne ze nevypenil. Taky jsem ho po kazdy etape odmenila par mlsinkama
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: A copak jste to cvicili, ze jsou z toho takovy pekny vobrazky?
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    Jeste s vetsim kamosem

VAMPY
    VAMPY --- ---
    Tak jsme si taky natrenovali nejaky blbiny bez udidla kdyz je to ted tak v mode

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam