• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: jsme tuhle koukaly s manažerkou stájí na kozy a smály se, že gaot yoga je teď "trendy" a že by se na tom dalo vydělat :-))
    GIO
    GIO --- ---
    ale ten podklad pod podlozkou mne desi.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: juu to je krasa :)))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    goat yoga..... must have...

NYEMI
    NYEMI --- ---
    A jeden screenshot ze zaznamu. Uz se tesim, az bude cely video. I kdyz spis se toho bojim. Az uvidim, jak se ji nechtelo a jak jsem na ni byla hruba :( Snad to priste bude lepsi... Ach jo.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Mam obrazek z larpu :)

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: nevím, já jsem někde četla, že bobky odráží to, co kůň sežral před třemi dny.... kolika mě z tvého popisu nenapadla, ale tak hlavně, že je Sol v pohodě... ono stačí, jestli se přežrala něčím, co není pro koně zcela ideální, že.... :-(

Ad princezny - já jsem po stájovém dramatu skončila s naříznutými otěžemi.... jako jo, mohl si na ně Ned stoupnout a rozseknout to podkovou (mám "split reins" a jsou situace, kdy se ocitnou na zemi a neřeším to zase tolik, pže jezdím na bezuzdovce).... ale.... zajímavý že po dvou letech se mi tohle stane zrovna v tom týdnu, kdy se pohádám s největší kravkou tam....
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Jsem myslela, ze kolika postupuje i rychlejs! No... Tak jesteze delam, co koni na ocich vidim. Ale kdyz pak byla presla, tak uz se nevalela, nedejchala tezce, nekopala se do bricha, nakoukala si na nej... proste byla celou dobu takova ziva a az pak par hodin totalne unavena a spici.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: to by vsechno sedelo. pravdepodobne ji nebylo dobre, ale mozna ze tim pohybem jsi ji prave uchranila od nejaky vetsi koliky, ze to rozhejbala zavcasu a jestli v patek zrala odpadky...to ti ty nany mohly zadelat na paradni problem tedy:/
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VAMPY: nj pravda...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jo a vcera jsem byla u znamejch, co si objednaly nejakyho Veverku, co u nas dela drezuru, podle vseho. Bylo hodne zajimavy koukat na nekoho, jak to ma v ruce. Docela pekna prace, i kdyz na mne to bylo moc brutalni.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Urcite jo. Nicmene ted je Sol uz zase normalni, tak slava!
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    NYEMI: ony ty priznaky muzou bejt ruzny.. i v ramci jednoho kone..
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    VAMPY: to bylo taky prvni co me napadlo.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY:Ja jsem to asi spatne napsala, ona zrala normalne, jen primo po tom vystoupeni nechtela moc nic. Ale kdyz to tak rikas, mela trochu ridsi bobky. Ale to zase muze bejt i ze stresu. V patek rano rabovala odpatky, v sobotu odpoledne byla bez nalady. A bylo to nekolik hodin, treba tri, ctyri. Pak se probrala a zacala line zrat travu.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: No, je to myslenka dne, ale v sobotu rano byla uplne normalni a svezi. Plna energie a radostna. Taky si myslim, ze treba koliku poznam, uz jsem tim nekolikrat konkretne se Sol prosla a rekla bych, ze mam na projevy oko. Tohle valeni nebylo kolikovy, nebo mi to aspon tak neprislo. Ale to se asi uz nedozvim.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    VAMPY: to se mi ted najare delo s huculem jak zral tu mladou travu. nafouklejsi nez obvykle plazil se jak mrtvola, furt takovej bez nalady, ani slamu v boxe uz nezral(a to jinak futruje jak magor) a jediny co, ze kdyz kadil, tak ridsi. tahlo se to takhle 14 dni...
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    VAMPY: a to by i vysvetlilo proc vecer nechtela zrat
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    ANABEL_LEE: me teda prijde ze prave trochu zakolikovala a ze ji pak behem tech predstaveni bylo trochu blbe. protoze nyemi psala ze byla rano neklidna a valela se...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Taky si myslim, u konu to bejva soucet poserfaktoru. A tady jsem ji nenechala s kamosem, byla tam ta dela a obecenstvo a hudba z repraku... no. Nastesti to bylo temer cele v chladku ve stinu, takze nas vefro az zas tak netrapilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam