• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ach jo. Vzdelany lidi a inteligentni literatura by se meli zakazat. Krome toho, ze mi to sezralo cas, mam pocit, ze se Sol muzem zacit od zacatku. A klub prejmenuju na "skola lehkosti - Legerete" a hrabne mi. Snad nedopadnu jako vsechny ty bezmozkovy princezny :(
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Nenavidim te! Jsi zly! Grrrr!
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Copak, ty nemáš ráda týdenní hříbátka? :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Jsi normalni zruda!
    PES
    PES --- ---
    A co jsme tu dlouho neměli? :-) Malou prdelku... je to odvážné a zvídavé hříbátko, už se chodí podívat a pomazlit i kus od maminčiny sukně, tak také už ví na co má zadní nožičky - na kopání! Naštěstí i takto malé, týdenní hříbátko si velice rychle dá dohromady co to znamená, když po vyhození zadníma dostane lepanec na prdelku + nedostane podrbání :-)

Každé kolečko "zlobení" začíná tankováním od maminky...

Následuje průzkumná výprava za nějakou tou lumpárnou...

A skončí to po vyčerpání energie lumpárnami krátkým šlofíčkem po a zároveň před dalším "tankováním"...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES
    PES --- ---
    CHEVALIER: Mají zadanou fixní velikost, ale jsou proklikávací na orig. hosting, který by měl být mobilně adaptivní...
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    PES: hm... Z kazdy fotky vidim, na mobilu, jen levou pulku... :-(
    PES
    PES --- ---
    Nová prcinka na ranči
    Hribatko

Hribatko

Hribatko
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nejaky kratky sestrihy z dnesniho treninku. Ohejbani hlavy jsme ted zacaly uplne poprve, jsem zvedava, kam to povede. Je sice tuze tuha, ale je to taky uplne poprve. Nedavno jsem koukala na videa z unora, kde jsme zacinaly s poklonou, a to byly centimetry, o ktery se pohnula. Tak se tesim na videa za tri mesice, az se bude vohejbat sama :))

trenink 22
    http://www.youtube.com/watch?v=AB8bC2S5slk
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: jsme tuhle koukaly s manažerkou stájí na kozy a smály se, že gaot yoga je teď "trendy" a že by se na tom dalo vydělat :-))
    GIO
    GIO --- ---
    ale ten podklad pod podlozkou mne desi.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: juu to je krasa :)))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    goat yoga..... must have...

NYEMI
    NYEMI --- ---
    A jeden screenshot ze zaznamu. Uz se tesim, az bude cely video. I kdyz spis se toho bojim. Az uvidim, jak se ji nechtelo a jak jsem na ni byla hruba :( Snad to priste bude lepsi... Ach jo.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Mam obrazek z larpu :)

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: nevím, já jsem někde četla, že bobky odráží to, co kůň sežral před třemi dny.... kolika mě z tvého popisu nenapadla, ale tak hlavně, že je Sol v pohodě... ono stačí, jestli se přežrala něčím, co není pro koně zcela ideální, že.... :-(

Ad princezny - já jsem po stájovém dramatu skončila s naříznutými otěžemi.... jako jo, mohl si na ně Ned stoupnout a rozseknout to podkovou (mám "split reins" a jsou situace, kdy se ocitnou na zemi a neřeším to zase tolik, pže jezdím na bezuzdovce).... ale.... zajímavý že po dvou letech se mi tohle stane zrovna v tom týdnu, kdy se pohádám s největší kravkou tam....
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Jsem myslela, ze kolika postupuje i rychlejs! No... Tak jesteze delam, co koni na ocich vidim. Ale kdyz pak byla presla, tak uz se nevalela, nedejchala tezce, nekopala se do bricha, nakoukala si na nej... proste byla celou dobu takova ziva a az pak par hodin totalne unavena a spici.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: to by vsechno sedelo. pravdepodobne ji nebylo dobre, ale mozna ze tim pohybem jsi ji prave uchranila od nejaky vetsi koliky, ze to rozhejbala zavcasu a jestli v patek zrala odpadky...to ti ty nany mohly zadelat na paradni problem tedy:/
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VAMPY: nj pravda...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam