A ja mam taky veselou story!
V utery jsem se rozsekala na motorce. Jsem ale lucky bastard a mam jen zlomenou bercovou kost. Toz mi do ni hned soupli trn, kterej tam zustane a dnes, den a pul po operaci mne vypustili s berlema domu. O zviratka se mi mezitim postarala kamaradka.
No, a jsem si nedelala moc iluze, ze by Sol nejak poznala a rozlisovala muj soucasnej stav (jsem o berlich a boli to fakt silene), ale precijen asi proste nemuze chapat nejakej presah toho, ze jsem zranena.
Nicmene mi to zatim prijde jako presne naopak. Jako i normalne je nezna a opatrna. Ale treba kdyz ji delam zradlo, tak mi bezne stoji v ceste, furt otravuje, kdyz to micham a tak. A nekecam, dneska normalne stala a cekala, na nejmensi pozadani hned uhejbala a vubec. A pak mi ocichavala zafacovanou nohu. A kdyz jsem potrebovala treba na zachod (fakt vtipny) - tak mam zatim porad jeste kadiboudu asi tricet metru od domu. No a s tema berlema jsem fakt pomala a jeste to neumim spocitat vcas. Takze jsem musela urgentne do krovi u domu. Nemuzu jednou nohou skoro hejbat, je to spis mrtva vaha a jeste se o ni nesmim ani oprit. Jako curani na divoko s berlema je zatim asi nejvetsi adrenalin (hned po schudcich do domu). A Sol stala se mnou a drzela a ja jsem se o ni mohla opirat. Malem jsem u toho jeste brecela dojetim :D
Tak nevim. Zatim mi prijde, ze vi strasne dobre, v jakym jsem stavu a hlavne je ohleduplna. Uvidime zejtra.