dotaz č.1 - máte někdo nějaká data, informaci, jak velká by měla být pastvina, aby jí koně nezničili a nevyžrali na kámen? Jaká cca rozloha na koně?
dotaz č.2 - dá se vyjít s oslem? Jak? DOufám, že jsem ze sporu o osobní prostor vyšla alespoň neutrálně (osel se pak už na mě tolik netlačil), ale nějaký návrh / nápad?
Jinak jsem viděla koně u MIST a jsou ňuňu.... totální plyšáci plyšoví, společenští, s lidma se kamarádící, chodící si pro podrbání a pozornost.... když jsem byla zvědavá na kopyta (jsou bosky), tak si jedna ta kobyla nechala úplně normálně (na pastvině, ve volnosti - bez ohlávky - od ženské, kterou viděla poprvé v životě) zvednout a zkoumat nohu....
Jeslti někdo platí za "předávání vln koněm", tak dobře jim tak (těm koním :-))... trénovaní jsou fakt dobře... péči by potřebovali asi trošku osobní (přikrmit hubenější, asi starší Bashkir Curlie kobču - takovýho koně jsem viděla poprvé v životě, fakt je kudrnatá; a zkontrolovat ty kopyta a asi je přejet pilníkem), ale jinak mi přišli ve slušné stavu...