• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: moc nechce zatim, mates nemates, je ji to neprijemne, ale pomalu zvetsujeme kruhy:))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: no tak to je urcite, ta pani je teda odmala nemela, kobylu koupila az loni, ale visco, hlavni je, ze nemaji blbou zkusenost s detma a timpadem na ne neutoci (a vubec s lidma, on pry se zamlada trochu bal machani nad hrbetem, ale byl desenzitivovan ;)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: tak zas tam ma Matese, sama by mozna nesla, za ni si myslim pujde v pohode
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: Nemám sice zkušenosti s poníky, ale možná to je také vliv přístupu a výchovy od mala...
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: jj je mi to jasny.)) zkousime zvetsovat vzdalenost od potoka smerem k lisce, Mates by to sel rovnou, ale Hvězdice teda neni uplne ztotoznena s prostredim, tak holt krouzime.)) a u mostku vzdycky, jde se domu??.. nejde, jeste.))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: no tak to je normalka, to dela Oliwa taky :D
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: vozi, no, trochu odchazi domu v kazdem kole, ale uz je to lepsi,))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: jsou uplne z jineho sveta, na poniky, zadni mali zkutri, ale hodni osahani jemni ponici. Valasek je teda zkusenejsi, na nem pani i jezdila, kobylka je mlada, vozi bez problemu, pod sedlem pry jeste moc nefunguje, ale to se nauci :)
    PES
    PES --- ---
    GIO: Pokud jsou takto hodní a ochotní pod dětmi, tak je to poklad :-)
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: jj on ma takovy divne uzky tvar.)) ale az vylina tak to bude minikonik pro barbie asi.))
    GIO
    GIO --- ---
    vrchol akce je tohle asi, vlastne ne tohle uz je "po akci".))

ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: a mimochodem taky nechodi :) to delaj ty vousy, v lete az vypadaj bude mit uslechtilou jemnou hlavicku, vic nez Hvezda
    GIO
    GIO --- ---
    CAROLIAN: jj ma trosku rysy, ale kde by tu potkal nejakeho islandskeho ponika si rikam.))
    GIO
    GIO --- ---
    NYEMI: ja zadny ambice nemam, proste vozi na zadech deti.)) nechavaji se opecovavat, jsou hodni, to mi staci. zatim. myslim, ze na jare bude i vic sćas a si delat neco smysluplnejsiho, treba ze se svezu ja.))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    GIO: no má to takové ty "fousy" pod bradou. A jak má přivřené oči, tak to vypadá jako ty islandské šikmoočky... (zrovna dneska se ke mě Ospí hlásila... jsem byla týden na horách, tak byla zvěř "opuštěná", nikdo jí nerozmazloval :-))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    GIO: Tak nejakou akci jeste. Cvicitelske uspechy a tak! To cerny je mi sympaticky.
    GIO
    GIO --- ---
    CAROLIAN: ale jen z jednoho uhlu, mi prijde.))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    GIO: to bílý má hlavu jak naši islanďáci....
    PES
    PES --- ---
    GIO: Prostě doslova "Ber mě zleva, tak vypadám krásnější..." :-)
    GIO
    GIO --- ---
    a jsou mi.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam